Σασμός spoiler: Ο Αστέρης αφήνεται ελεύθερος – Σώζει το σκυλάκι του Πετρή!

Σασμός spoiler

Μετά την κατάθεση της Σεμίνας, ο Αστέρης Σταματάκης είναι ελεύθερος. Κυκλοφορεί στους δρόμους της Κρήτης, προσπαθώντας να φτιάξει ξανά τη ζωή του. Όλοι τον κοιτάζουν καχύποπτα, παρόλο που ξέρουν πως δεν σκότωσε εκείνος τον Πετρή.

Σασμός

Η Αργυρώ, η Μαρίνα και ο Άγγελος ορκίζονται εκδίκηση. Η γιαγιά Ειρήνη προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της και να στηρίξει την οικογένειά της. Οι Βρουλάκηδες και οι Σταματάκηδες κρατούν τις αποστάσεις τους.

Ο Αστέρης θα σώσει την Μανταρίνα, το αγαπημένο σκυλάκι του Πέτρου, διχάζοντας τους Βρουλάκηδες στη σειρά Σασμός. Ο Αστέρης, μία μέρα, εντοπίζει στο δρόμο την Μανταρίνα, το σκυλάκι που είχε ο Πετρής, στη σειρά Σασμός. Βλέπει πως είναι ταλαιπωρημένη και αποφασίζει να τη συνοδεύσει ως το σπίτι των Βρουλάκηδων, παρά τον κίνδυνο.

Όταν η γιαγιά Ειρήνη τον βλέπει απέξω, εξοργίζεται. Ο Αστέρης της εξηγεί πως βρήκε την Μανταρίνα στο δρόμο και πως χρειάζεται άμεσα κτηνίατρο. Ύστερα, φεύγει με κατεβασμένο το κεφάλι, ελπίζοντας πως αυτή τη φορά έσωσε ένα μέλος της οικογένειας…

Η γιαγιά Ειρήνη παγώνει. Τον κοιτάζει και ξεσπάει έντονα. Του φωνάζει πως τους ρήμαξε την ψυχή πως η καταστροφή αυτή θα τους στοιχειώνει για πάντα. Ο Αστέρης, βαθιά μετανιωμένος, της αναφέρει πως μπορεί να είναι ελεύθερος, όμως αισθάνεται ακόμη ένοχος.

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Παίζει γυμνόστηθη στην άμμο και το προσωπικό της την… απολαμβάνει

Η Γη της Ελιάς spoiler: Αυτός είναι ο φόβος της Μαρίνας!