Σασμός spoiler: Αυτό είναι το πρόβλημα της Αργυρώς και αυτος θα την σώσει!

σασμος spoiler

Ο Σταύρος αισθάνεται πάρα πολύ άσχημα που βλέπει την Αργυρώ καθημερινά να απομακρύνεται από κοντά του, χωρίς να αντιλαμβάνεται τον λόγο. Η Αργυρώ αισθάνεται κάποιες αδυναμίες, οι οποίες επηρεάζουν τις δραστηριότητές της. Οι μέρες περνούν και η Αργυρώ αισθάνεται όλο και πιο άρρωστη. Η επιστροφή της στην Κρήτη έχει αλλάξει ριζικά την ζωή της, με τα συναισθήματα για τον Αστέρη να ξανά φουντώνουν.

 

Δε μπορεί πια να αποδώσει στα καθήκοντα της δουλειάς και της οικογένειάς της. Η Μαρίνα την βλέπει να σκοτεινιάζει και ανησυχεί για την υγεία της, η Αργυρώ μαθαίνει πως είναι άρρωστη και το κρατάει μυστικό. Η Αργυρώ δεν μπορεί να φανταστεί τις πραγματικά της συμβαίνει, νομίζει πως είναι μόνο κουρασμένη, σε συνδυασμο με την ψυχολογική πίεση, ενώ επέστρεψε στο νησί και βρίσκεται κοντά στον Αστέρη, το επόμενο βήμα είναι η Αργυρώ να ψάξει να βρει το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί. Βέβαια αποφασίζει να μην πει τίποτα ούτε στη μητέρα της, ούτε στον Σπύρο.

Μέχρι να μάθει τι πραγματικά συμβαίνει αφήνει τον Άγγελο έξω από την περιπέτεια υγείας που αντιμετωπίζει. Το πρόβλημα στα νεφρά της Αργυρώς είναι σοβαρό. Οι εξετάσεις δείχνουν πως θα χρειαστεί μεταμόσχευση και αρχίζει συνεχείς αιμοκαθάρσεις.

Θα καταφέρει η Αργυρώ να κρατήσει κρυφό το μυστικό της;

Ο Άγγελος θα μάθει πρώτος την αλήθεια για την υγεία της και θα τρέξει γρήγορα κοντά της. Θα την συμβουλεύσει να μιλήσει, να κάνουν τις απαραίτητες εξετάσεις για να βρεθεί συμβατός δότης. Τα νέα διαδίδονται στην Κρήτη και ο Αστέρης βρίσκεται σε πανικό.

Οι έρευνες για να εντοπιστεί ο άνθρωπος που θα σώσει τη ζωή της, ξεκινούν. Ο γιατρός θα κάνει τα πάντα για να σώσει την αδελφή του και φτάνει έως τον Αστέρη ο οποίος είναι συμβατός δότης. Ο Σταματάκης θα δεχθεί να βοηθήσει με τον όρο να μην μάθει ποτέ η Αργυρώ πως ήταν εκείνος που της έσωσε τη ζωή. Η Αργυρώ θα ξέρει πως η σωτηρία έχει έρθει από έναν ανώνυμο δότη όμως αυτός είναι ο Αστέρης.

Θα καταφέρει να μείνει δυνατή ως το τέλος; Τί της επιφυλάσσει η μοίρα και τί θα της συμβεί στα επόμενα επεισόδια της σειράς; Όλα ανατρέπονται ξανά.

Γιάννης Φέρτης: Η σύζυγός του, Μαρίνα Ψάλτη, διαψεύδει ότι ο ηθοποιός πάσχει από Αλτσχάιμερ

Η Γη Της Ελιάς spoiler: Επεισόδιο 205, 206, 207, 208