Η Γη της Ελιάς spoiler: Αυτός είναι ο φόβος της Μαρίνας!

Η Μαρίνα θα τρομάξει πολύ, μόλις μάθει πως η Αντιγόνη δεν είναι αυτό που δείχνει. Μυστικά του παρελθόντος έρχονται στο φως και διχάζουν τους πρωταγωνιστές της σειράς.

Η Γη της Ελιάς

Ο Μάνος ξεκινάει τις έρευνες, για να ανακαλύψει ποια είναι στα αλήθεια η αδελφή του. Πληρώνει έναν καλό ντετέκτιβ, ο οποίος του φέρνει στοιχεία που συγκλονίζουν. Πολύ σύντομα, θα μάθε πως η αδελφή του κρύβει ένα ένοχο μυστικό.

Στο μεταξύ, η Αντιγόνη δεν έχει ιδέα ότι η οικογένειά της την παρακολουθεί. Επομένως, δεν περιμένει σε καμία περίπτωση τον μεγάλο καυγά που θα ακολουθήσει, μόλις ο πατέρας της μάθει την αλήθεια.

Ο Μάνος, μη μπορώντας να κρατήσει ένα μία τόσο σημαντική είδηση κρυφή, τρέχει στην αγαπημένη του. Θέλει να της αποκαλύψει όλα όσα έμαθε για το φρικτό παρελθόν της αδελφής του, η Αντιγόνη έχει ένα παιδί, το οποίο βρίσκεται είτε σε ίδρυμα, είτε σε ανάδοχη οικογένεια.

Μόλις η Μαρίνα ακούει το ανατριχιαστικό παρελθόν που κρύβει η Αντιγόνη, πέφτει από τα σύννεφα, στην γη της ελιάς. Η ίδια υπόσχεται πως δε θα πει τίποτα, όμως σταδιακά απομακρύνεται από εκείνη. Πώς θα την κοιτάξει ξανά στα μάτια, γνωρίζοντας κάτι τόσο φρικτό;

Η μεγάλη στιγμή που η Αντιγόνη θα κληθεί να δώσει απαντήσεις, πλησιάζει. Η Μαρίνα τρέμει στην ιδέα πως η Αντιγόνη κρύβει κι άλλα. Αρχίζει να τη φοβάται, με την Μυρτάλη να απορεί με τη συμπεριφορά της.

Σασμός spoiler

Σασμός spoiler: Ο Αστέρης αφήνεται ελεύθερος – Σώζει το σκυλάκι του Πετρή!

Άγριες Μέλισσες

Άγριες Μέλισσες spoiler: Η ομολογία της Ασημίνας μπροστά στις αδερφές τις