Η Γη Της Ελιάς spoiler 2ος κύκλος: Στην φυλακή η Μυρτάλη για απαγωγή;

Ο νεαρός θα χάσει το μυαλό του κλειδωμένος μέσα στο σπίτι. Η Μυρτάλη του αναφέρει διαρκώς πως θέλει να τον εκδικηθεί για το κακό που της έκανε παλιά, και να τον κάνει να αισθανθεί όπως ένιωσε και η ίδια ως θύμα απαγωγής, μέσα σε ένα σπίτι. Με ένα όπλο, τον απειλεί να κουνιέται, να κάθεται, να είναι ο δούλος της. Ένα βήμα πριν από τη φυλακή θα βρεθεί η Μυρτάλη. Ο λόγος δεν είναι άλλος, από τις απανωτές λανθασμένες επιλογές της. Η απόφασή της να βασανίσει τον Αλέξη και να του δείξει το σκληρό της πρόσωπο, δε θα της βγει σε καλό.

Ο Αλέξης δεν έχει μαζί τα φάρμακά του, με αποτέλεσμα η κατάσταση να βγαίνει εκτός ελέγχου. Η Μυρτάλη αρνείται να τον βοηθήσει, απολαμβάνοντας τη κάθε στιγμή της απαγωγής του… Βέβαια, χωρίς να έχει προβλέψει τις συνέπειες. Τα τελευταία Spoilers θέλουν τον Κουράκο και την Δήμητρα να εντοπίζουν τον Αλέξη σε τραγική κατάσταση. Ο νεαρός έχει πια καταρρεύσει μόνος του στο σπίτι και η Μαργαρίτα έχει χτυπήσει συναγερμό σε όλη τη Μάνη.

Όλοι θα καταλάβουν πως πίσω από αυτά τα βασανιστήρια κρύβεται η Μυρτάλη Βρεττάκου. Το ερώτημα, όμως, είναι το εξής: Θα μπει η Μυρτάλη στη φυλακή για το κακό που έκανε, ή θα γλιτώσει; Τα συναισθήματα του Αλέξη δεν έχουν σβήσει. Ο ίδιος θα προσπαθήσει να την καλύψει στην αστυνομία. Άλλωστε, κι εκείνη το ίδιο είχε κάνει τότε με την απαγωγή της.. Η Μαργαρίτα κοιτάζει την καταστροφή να έρχεται, ανήμπορη να αντιδράσει.
Η Γη Της Ελιάς

Kωνσταντίνος και Δημήτρης Φερεντίνος: Οι 18χρονοι δίδυμοι γιοι της Σοφίας Παυλίδου, είναι κούκλοι και ίδιοι ο μπαμπάς (ΦΩΤΟ)

Σίντι Μαρίνα: Αυτή είναι η δημοσιογράφος που βάζει «φωτιά» στα γήπεδα του Μουντιάλ 2022