Άγριες Μέλισσες spoiler: Η ομολογία της Ασημίνας μπροστά στις αδερφές τις

Άγριες Μέλισσες

Πως θα αντιδράσουν Ελένη και Δρόσω ακούγοντάς την; Θα το πάρουν ψύχραιμα ή όχι; Η Ασημίνα θα ομολογήσει τα πάντα στις αδερφές της στα επόμενα επεισόδια, για αυτό που συνέβη με τον Νικηφόρο πριν από λίγο καιρό.

Άγριες Μέλισσες

Μπορεί οι δυο τους να δώσαν οριστικό τέλος στο γάμος την περσινή σεζόν αλλά όπως είδαμε, οι δυο ήρωες ξανά ήρθαν κοντά ο ένας με τον άλλον περνώντας μαζί μια …

νύχτα πάθους μετά από πάρα πολύ καιρό. Δεν το επιδίωκαν αλλά συνέβη και ήταν κάτι που κατά βάθος το θέλαν και οι δυο πάρα πολύ.

Αυτό θα σημάνει ξανά και την αρχή της σχέσης τους, η οποία θα γίνει με σταδιακά βήματα καθώς στην μέση υπάρχουν ακόμα πολλά εμπόδια που πρέπει να ξεπεραστούν.

Η Ασημίνα δεν μπορεί πια να το κρατάει άλλο κρυφό αυτό και έτσι σε ένα από τα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες θα τα πει όλα στις αδερφές της οι οποίες ακούγοντας την θα πέσουν από τα σύννεφα.

Είναι κάτι που δεν περίμεναν να συμβεί καθώς γνώριζαν πολύ καλά πως και οι δυο έχουν προχωρήσει την ζωή τους. Τι συμβουλή θα δώσουν Ελένη και Δρόσω στην Ασημίνα, για την συνέχεια;

Η Γη της Ελιάς spoiler: Αυτός είναι ο φόβος της Μαρίνας!

Η Γη της Ελιάς spoiler: Το σχέδιο του Αποστόλη για την Ευτυχία!