Σασμός Spoiler: Το ψεύτικο όνομα που δίνει ο Αστέρης στον Σταύρο και το σχέδιο!

Άλλη μια συγκλονιστική εξέλιξη έρχεται να μας καθηλώσει, πάμε να δούμε τι θα συμβεί στην σειρά. Λοιπών, μόλις η Αργυρώ και ο Σταύρος φτάνουν στην Κρήτη, ο Αστέρης βάζει στόχο να μάθει την αλήθεια για τη νέα οικογένεια της αγαπημένης του.

Ο Σταύρος προσπαθεί να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα, να φτιάξει από την αρχή τη ζωή του. Στο νησί δεν έχει φίλους, επομένως η γνωριμία του με τον Αστέρη είναι σωτήρια για εκείνον. Ο Αστέρης τον αναγνωρίζει και αποφασίζει να τον προσεγγίσει, με τον δικό του τρόπο.

Ο Αστέρης συστήνεται σαν Χρήστος και φέρνει την απόλυτη ανατροπή.

 

Μάλιστα, δε διστάζει να του συστηθεί ως Χρήστος, δείχνοντας στον Σταύρο πως δεν έχει καμία σχέση με τους Σταματάκηδες. Οι δυο τους ξεκινούν την παρέα και ο Σταύρος αισθάνεται πολύ χαρούμενος που βρήκε έναν καλό φίλο.

Ο Αστέρης φροντίζει σαν “Χρήστος” να μαθαίνει λεπτομέρειες για τη ζωή της Αργυρώς στα Γιάννενα, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη του Σταύρου. Εκείνος, φυσικά, δε γνωρίζει σε ποια παγίδα έχει πέσει.

Στόχος του Αστέρη είναι να μάθει τα πάντα για τη σχέση της αγαπημένης του με τον Σταύρο. Εστιάζει, μάλιστα, στο παιδί, έχοντας μέσα του την ελπίδα πως ίσως είναι ο πατέρας του μικρού Πετρή. Ο Σταύρος παραμένει στην άγνοια και συνεχίζει να περνά ξέγνοιαστα πλάι στον νέο του φίλο.

Η Γη Της Ελιάς spoiler: Επεισόδιο 205, 206, 207, 208

Σασμός Spoiler: Εξέλιξη ΣΟΚ! Η Αργυρώ και Σταύρος ΤΕΛΟΣ; Χαρές για τον Αστέρη;