Σασμός spoiler: Η σοκαριστική ομολογία που θα δικαιώσει Μαρίνα και Αργυρώ

Ο Αμερικάνος, φοβούμενος πως αν αποδράσει, ο Καραπάνος θα τον βρει και θα τον σκοτώσει, ζητά την προστασία των αρχών. Για να την έχει, ανακοινώνει πως εκείνος είναι ο φονιάς του Στεφανή, αφήνοντας άφωνο τον Αντώνη Φραγκιαδάκη. Ο Αστέρης μαθαίνει τα νέα στη φυλακή και αισθάνεται απαίσια. Πλέον, επιβεβαιώθηκε πως ο Πέτρος Βρουλάκης πέθανε άδικα.

Σασμός Η σοκαριστική ομολογία που θα δικαιώσει Μαρίνα και Αργυρώ

Μια σοκαριστική ομολογία θα δούμε να πραγματοποιείται στα επόμενα επεισόδια, από ένα σκοτεινό τύπο τον Αμερικάνο, ισοβίτη των φυλακών και αντίπαλο δέος του Καραπάνου, ο οποίος θα αποκαλύψει πως αυτός σκότωσε τον Στεφανή Σταματάκη, αφήνοντάς τους όλους άφωνους. Η Μαρίνα και η Αργυρώ μαθαίνοντας το αυτό, ησυχάζουν και ….

αισθάνονται δικαίωση για τον άδικο χαμό του Πετρή, καθώς κατά αυτό τον τρόπο καθαρίζει και το όνομά του.

Η Βασιλική με τον Νικηφόρο επιτέλους βγαίνουν από το σκοτάδι που ζούσαν τόσο καιρό, όσο αναφορά τον θανάτου του Στεφανή και αποζητούν δικαίωση καθώς θέλουν να τον δουν να σαπίζει για πάντα στην φυλακή, που βρίσκεται ήδη.

Την ίδια δικαίωση όμως θα αισθανθούν και η Μαρίνα με την Αργυρώ, οι οποίες θα ησυχάσουν ακούγοντας αυτή την εξέλιξη που αποδεικνύει πως ο Πετρής τελικά δεν έχει καμία σχέση με τον φόνο του Στεφανή!

Survivor: Η Ευρυδίκη τα πέταξε όλα και πανηγύριζε γυμνόστηθη στην παραλία! – video

Έρρικα Πρεζεράκου: Το αξέχαστο τσιφτετέλι της θα σε κάνει “μπόμπα”