Σασμός: Η Άσπα έχει βαρεθεί τη ζωή στη Κρήτη, την πατριαρχεία, το κουκούλωμα τις βεντέτες. Θα προσπαθήσει να αλλάξει ριζικά τη ζωή της.

Η Αργυρώ με τη Μαρίνα, φεύγουν μακριά από τη Κρήτη και μετακομίζουν στα Γιάννενα. Εκεί, η Αργυρώ γνωρίζει τον Σταύρο, ένα άτομο που δείχνει ικανό να κλέψει τη καρδιά της και να γιατρέψει της πληγές της παρ’ ότι κι αυτός έχει δικά του προβλήματα με τα χρέη του αδερφού του. Οι εξελίξεις όμως τρέχουν και στο χωριό. Ένας καινούργιος υπαστυνόμος έρχεται στο τμήμα του Αντώνη. Ο Γεράσιμος κρύβει σκοτεινό παρελθόν το οποίο σύντομα θα αποκαλυφτεί καθώς είναι ο γιος του ισοβίτη Καραπάνου.

Ανάμεσα σε όλα αυτά, η Άσπα, ένας από τους πιο αγαπητούς και καλοκάγαθους χαρακτήρες της σειράς έχει να αντιμετωπίσει τα δικά της προσωπικά προβλήματα την ώρα που στηρίζει όσο μπορεί την οικογένεια Βρουλάκη η οποία έιναι συντετριμμένη από το θάνατο του Πετρή.

Η Άσπα βρίσκεται συνέχεια στο πλευρό της Αργυρώς, της Μαρίνας και της γιαγιάς Ειρήνης. Με την Αργυρώ ειδικά οι δυο τους είναι πολύ κοντά.

Ακόμη και η ίδια η Άσπα είναι πληγωμένη από το θάνατο του ξαδέρφου της.

Τα προσωπικά της προβλήματα και οι ανησυχίες της για την Αργυρώ την κάνουν να στραφεί στον Άγγελο.

Η Άσπα βρίσκει το πρόσωπο του Άγγελου ένα στήριγμα. Τον συμπαθεί αλλά δε τον βλέπει ερωτικά. Εχουμε ήδη δει την Άσπα να δέχεται επίθεση από τον άντρα της, Κώστα.

Η ίδια όμως έκανε το λάθος να τον συγχωρέσει καθώς θεώρησε ότι πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό και είχε και τις ενοχές της δικής της απιστίας.

Όμως ο Κώστας θα χτυπήσει άσχημα την Άσπα για ακόμη μία φορά το οποίο θα αποδειχτεί και το τέλος τους. Αυτή θα καταφύγει για ακόμη μία φορά στην αστυνομία. Αυτή τη φορά όμως είναι μία άλλη, είναι πιο σκληρή πλέον.

Η Άσπα έχει βαρεθεί τη ζωή στη Κρήτη, την πατριαρχεία, το κουκούλωμα τις βεντέτες. Θα προσπαθήσει να αλλάξει ριζικά τη ζωή της. Όσον αφορά τα ερωτικά της; Η συνέχεια είναι πολύ πιθανό να τη φέρει στην αγκαλιά ενός νέου άντρα.

Σασμός: Ο Αστέρης θα ανοιχτεί στον Καραπάνο όσο αναφορά την ζωή του αλλά και την σχέση του με την Στέλλα … περισσότερο θα σταθεί στον μεγάλο του έρωτα, που είναι η Αργυρώ

Ήλιος spoiler: Οι αποκαλύψεις για το Μάνο διαδέχονται η μία την άλλη… αποτέλεσμα θα είναι να οδηγηθεί στη φυλακή.