Ήλιος spoiler: Οι αποκαλύψεις για το Μάνο διαδέχονται η μία την άλλη… αποτέλεσμα θα είναι να οδηγηθεί στη φυλακή.

Ο θάνατος του Δημήτρη συγκίνησε τους τηλεθεατές. Η απώλεια του είναι τεράστια για μερικούς χαρακτήρες και τα πάντα μοιάζουν να έχουν αλλάξει με την απουσία του. Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε την Αλίκη, σε μια προσπάθεια να ορθοποδήσει στα πόδια της, να προσπαθεί να υιοθετήσει τη μικρή Αζίζα. Στην προσπάθεια της θα βοηθήσει ο Παύλος, ένας δικηγόρος ο οποίος κερδίζει την εμπιστοσύνη της.

Απίστευτο! Ο Μάνος είναι ο Στέφανος

Ο Παύλος όμως θα προδώσει την εμπιστοσύνη της καθώς εμφανίζεται ταυτόχρονα η βιολογική μητέρα της μικρής, Λεϊλά, η οποία ζητάει την βοήθειά του για να πάρει το παιδί πίσω.

Η Αλίκη καταλήγει έτσι να χάνει την μικρή Αζίζα. Την ίδια ώρα, η Αθηνά βρίσκεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον σωσία του Στέφανου ο οποίος θεωρητικά όμως είναι νεκρός. Η Αθηνά φτάνει στα όρια της τρέλας καθώς είναι σίγουρη πως, ο Μάνος, αυτός που συνάντησε ήταν ο Στέφανος.

Η Εύα θα συναντηθεί με τον Μάνο και νομίζοντας πως είναι ο Στέφανος κάνει κάτι που θα την οδηγήσει στην αστυνομία.

Η Αθηνά ακούει τυχαία τον Αχιλλέα να κάνει μία αποκάλυψη στο Χρήστο η οποία τη σοκάρει, επιβεβαιώνει όμως τους χειρότερους φόβους της. Αποφασίζει έτσι να αντιμετωπίσει κατά μέτωπο το χειρότερο εφιάλτη της.

Η Ελπίδα και ο Χρήστος είναι επίσης σίγουροι πλέον ότι ο Μάνος και ο Στέφανος είναι το ίδιο πρόσωπο. Του ζητάνε μάλιστα να κάνει τεστ DNA για να το επιβεβαιώσουν.

Η αντίδρασή του προκαλεί πολλά ερωτηματικά. Οι αποκαλύψεις για το Μάνο διαδέχονται η μία την άλλη. Αποτέλεσμα θα είναι να οδηγηθεί στη φυλακή.

Σασμός: Η Άσπα έχει βαρεθεί τη ζωή στη Κρήτη, την πατριαρχεία, το κουκούλωμα τις βεντέτες. Θα προσπαθήσει να αλλάξει ριζικά τη ζωή της.

Σασμός: Η Μαρίνα και η Αργυρώ έχουν πάρει την απόφασή τους. Παρά τις αντιρρήσεις που έχει η γιαγιά Ειρήνη, μητέρα και κόρη ετοιμάζονται να φύγουν οριστικά