Σασμός spoiler: Η μεγάλη εξαπάτηση του Σταύρου από τον Αστέρη!

Η κορυφαία συνάντηση του Αστέρη και του Σταύρου δε θα αργήσει να έρθει. Οι δύο άντρες θα πέσουν τυχαία ο ένας πάνω στον άλλον. Ο Αστέρης φυσικά γνωρίζει ποιον έχει απεναντί του. Για τον Σταύρο δεν ισχύει το ίδιο, όμως Ο Αστέρης κι ο Σταύρος έρχονται κοντά, χωρίς να το γνωρίζει η Αργυρώ.

Ο Σταματάκης, όμως, βάζει μπροστά το πανούργο σχέδιό του και στριμώχνει άσχημα τον νέο σύντροφο της γυναίκας της ζωής του.

Ο Σταματάκης θα αποκρύψει την ταυτότητά του και θα προσπαθήσει να έρθει όσο πιο κοντά γίνεται με τον Σταύρο προκειμένου να αποσπάσει πληροφορίες για τον μικρό Πέτρο και την Αργυρώ.

Ο Αστέρης θέλει να μάθει όσα περισσότερα γίνεται για τη ζωή της Αργυρώς στα Γιάννενα. Θέλει να γνωρίσει τον Σταύρο και να καταλάβει τι σόι άνθρωπος είναι. Την ίδια στιγμή που ο Σταύρος αισθάνεται ότι αποκτά έναν φίλο στην Κρήτη, ο Αστέρης προσπαθεί να τον ψαρέψει αν το παιδί είναι δικό του.

Ο Σταματάκης φέρνει σε δύσκολη θέση τον Σταύρο, ο οποίος ξέρει ποιανού είναι το παιδί αλλά δεν μπορεί να το αποκαλύψει. Ο Αστέρης κατά βάθος ελπίζει ότι ο μικρός Πέτρος είναι δικός του και θέλει με κάποιον τρόπο να το επιβεβαιώσει.

Θα αργήσει, όμως, να αποκαλυφθεί η αλήθεια. Πώς θα αντιδράσει ο Σταύρος όταν μάθει την πραγματική ταυτότητα του φίλου του;

H Γη της Ελιάς spoiler: Τα βάσανα τελειώνουν για Βασιλική και Φίλιππο!

Η Γη της Ελιάς spoiler: Φόβοι για το μέλλον του μωρού! Τι τρέχει;