Σασμός spoiler: Έρωτας βόμβα τη 2η σεζόν! ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ

Σασμός spoiler

Στο πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου θα αποκαλυφθεί πως ο άντρας που σκότωσε τον Άγγελο δεν είναι άλλος από τον Κώστα, ο οποίος ντύνει στα μαύρα ξανά τους Βρουλάκηδες.

 

Σε χειρότερη θέση από όλους βρίσκεται η Άσπα που μετά τον χαμό του Άγγελου παλεύει σταθεί στα πόδια της και να μαζέψει το κομμάτια της. Απαρηγόρητη είναι και η γιαγιά Ειρήνη η οποία δείχνει ανίκανη να διαχειριστεί το τραγικό χτύπημα της μοίρας. Μοναδική της πλέον παρηγοριά αποτελούν οι φωτογραφίες του Άγγελου, του Πετρή και του Παύλου.

Καθημερινά, κάθεται στην αυλή, χαϊδεύοντας και φιλώντας τις εικόνες αυτές, αφού για εκείνη αποτελούν τον πιο πολύτιμο θησαυρό. Όσο και αν η Μαρίνα με την αγάπη της προσπαθεί να της φτιάξει τη διάθεση, δεν τα καταφέρνει, με τη Μαρίνα να μην σταματάει να ανησυχεί για εκείνη. Η υγεία της γιαγιάς μέρα με τη μέρα επιβαρύνεται και άπαντες κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα.

Την ίδια στιγμή, η Στέλλα θα δει τη ζωή της να ανατρέπεται ξανά. Μετά την φυγή του Γεράσιμου, γνωρίζει έναν νέο έρωτα και τα πάντα στην καθημερινότητά της αλλάζουν. Κοντά του θα νιώσει την απόλυτη ευτυχία, αλλά κανείς δεν ξέρει για πόσο. Κι ενώ η Μαρίνα με τον Αντώνη θα παραμείνουν μαζί, με τις υποθέσεις στο τμήμα να θέτουν σε τεράστιο κίνδυνο τον αστυνόμο, η Βασιλική βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από το ότι ο άντρας που ετοιμαζόταν να παντρευτεί σκότωσε τον πατέρα του παιδιού της, με τον Νικηφόρο να μην σταματά να την κατηγορεί. Το σίγουρο είναι πως στο δεύτερο κύκλο της σειράς «Σασμός» θα δούμε πολλά νέα πρόσωπα που θα χαρίσουν στιγμές αγωνίας και έντονης συγκίνησης.

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ελένη και Δούκας σε μια απρόσμενη συνάντηση

Η Γη της Ελιάς Β’ κύκλος spoiler: Μόνο με αυτούς αισθάνεται άνετα η Αγγελική