Η Γη της Ελιάς Β’ κύκλος spoiler: Μόνο με αυτούς αισθάνεται άνετα η Αγγελική

ο θέμα της υιοθεσίας της Αγγελικής είναι ένα θέμα που θα μονοπωλήσει σχεδόν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, από τη νέα σεζόν. Η Αγγελική δεν θα μείνει για πολύ στο ίδρυμα, καθώς ο Ισίδωρος με τη βοήθεια του Μάνου θα βρουν τον τρόπο να έρθει το κοριτσάκι κοντά στην οικογένεια και την αγαπημένη της Ντάρνα. Ωστόσο δεν πρόκειται να βγάλει αμέσως άκρη, αφού όλοι μαζί θα προσπαθήσουν να συγκαλύψουν την παράνομη υιοθεσία.

 

Όπως έχουμε δει, η Αντιγόνη παρότι καίγεται η ψυχή της, δεν μπορεί να έχει το παιδί της κοντά της σαν πραγματική μάνα και αυτό την κάνει να υποφέρει ακόμα πιο πολύ, ειδικά όταν τη γνωρίζει από κοντά. Όμως έχει δώσει υπόσχεση και δεν κάνει πίσω. Ο Ισίδωρος, από τη στιγμή που μαθαίνει ότι η Ιουλία δεν μπορεί να αποκτήσει δικό της παιδί, επιμένει να είναι αυτή με τον Γιώργη που θα υιοθετήσουν την Αγγελική.

Μάλιστα τους λέει ότι έχουν όλα τα προσόντα και ότι θα είναι πολύ πιο εύκολο να το πάρουν. Όμως η Ιουλία δεν θέλει με τίποτα να πάρει το παιδί και το ξεκαθαρίζει αμέσως στον Ισίδωρο. Όλα αυτά γίνονται ενώ ο Μάνος από την πρώτη στιγμή έχει δεθεί με το παιδί σαν να ήταν δικό του. Το ίδιο και η Μαρίνα, που τη γνώρισε όταν πήγαν με τον Μάνο να τη δουν.

Η μικρή μάλιστα κοντά τους δείχνει πολύ ευτυχισμένη, κάθε φορά που τους βλέπει τρελαίνεται από τη χαρά της και πέφτει στην αγκαλιά τους. Η Μαρίνα που έχει χάσει τους γονείς της και έχει αναγκαστεί να μείνει μόνη στη ζωή της, έχει έναν λόγο παραπάνω να θέλει το παιδί.

Όταν μάλιστα βλέπει και τον Μάνο τόσο ευτυχισμένο, το συζητάει μαζί του, δέχεται να παντρευτούν και να βάλουν αμέσως μπροστά τις διαδικασίες να υιοθετήσουν την Αγγελική!

Σασμός spoiler

Σασμός spoiler: Έρωτας βόμβα τη 2η σεζόν! ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ

Σασμός spoiler 2ος κύκλος: Η ζωή του Αντώνη αλλάζει ριζικά την δεύτερη σεζόν