Σασμός spoiler 2ος Κύκλος – Ο Επίλογος: Αστέρης – Παύλος ξεχνούν την έχθρα τους

Ο Παύλος βρίσκεται σε μια εντυπωσιακή φάση μεταμόρφωσης στη σειρά, και φαίνεται να έχει αλλάξει αρκετά από την αρχή. Τον βλέπουμε να αναπτύσσει μια σχέση φιλίας με τον Αστέρη, μια σχέση που πριν δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε. Αυτή η εξέλιξη, αν και αρχικά μπορεί να φαίνεται αναπάντεχη, δεν απογοήτευσε το κοινό. Αντιθέτως, τους ενθουσίασε, καθώς και οι δύο χαρακτήρες έχουν γίνει αγαπητοί στους θεατές.

Μια από τις επίσης χαρακτηριστικές σκηνές που μας έκαναν να χαμογελάσουμε ήταν όταν ο Παύλος επισκέφθηκε τον Αστέρη και εκείνος του ανακοίνωσε ότι ο γάμος με την Αργυρώ είναι στο πρόγραμμα και θα γίνει με μεγάλο πάρτι. Η χαρά του Παύλου ήταν εμφανής, και οι δυο τους συνομίλησαν με φιλικό και χαλαρό τρόπο.

Παρόλο που η αλλαγή αυτή ενθουσίασε τους τηλεθεατές, υπάρχει και μια μικρή ανησυχία για το μέλλον. Οι θεατές αναρωτιούνται τι θα φέρει η εξέλιξη αυτή για τον Παύλο Βρουλάκη, είτε με βίαιο είτε με αναίμακτο τρόπο. Κάποιοι από το κοινό φοβούνται ότι αυτή η φιλία με τον Αστέρη μπορεί να τον φέρει εκτός της κύριας πλοκής της σειράς, κάτι που δεν επιθυμούν, ειδικά τώρα που έχουν γίνει τόσο κοντά.

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι είναι ελεύθερη και ανοικτή σε προτάσεις για δείπνο

Γουάντα Νάρα: «Ανέβασε» την Γαλατά στην κορυφή της Τουρκίας – Οι φωτογραφίες με την μπανάνα και τα «πικάντικα» σχόλια