Σασμός spoiler – Ο Επίλογος: Οργισμένη η Βασιλική διώχνει την Βασιλική από την κηδεία

Τα επεισόδια που ακολουθούν στη σειρά θα είναι πολύ δραματικά και θα επικεντρώνονται στην κηδεία του Νικηφόρου, με αναταραχές που προκύπτουν γύρω από την παρουσία της Καλλιόπης στην τελετή.

Πιο αναλυτικά, η Βασιλική εκφράζει τον οργή της προς την Καλλιόπη και της ζητά να αποχωρήσει από την κηδεία. Επισημαίνει ότι αυτή η στιγμή ανήκει σε αυτήν και στον γιο της Νικηφόρο. Παρά ταύτα, η Καλλιόπη εκφράζει συμπόνοια και σεβασμό προς το πένθος της Βασιλικής και της λέει να ηρεμήσει, εξηγώντας ότι και εκείνη πενθεί, καθώς ο Νικηφόρος ήταν εγγονός της.

Στη συνέχεια, η καπετάνισσα αναφέρει αιχμηρά: “Αυτό είναι το ευχαριστώ για όλα αυτά τα χρόνια που σε είχα σαν κόρη μου;”. Η Βασιλική ανταπαντά με μίσος: “Κι έπρεπε να πληρώσω την καλοσύνη σου, με τη ζωή του παιδιού μου;”. Κατόπιν, απειλεί την Καλλιόπη ότι, εάν δεν αποχωρήσει, θα αποκαλύψει στον Αστέρη ότι η Καλλιόπη γνώριζε ότι ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή, με αποτέλεσμα να χάσει κι εκείνη τον γιο της. Κατόπιν αυτής της απειλής, η Καλλιόπη εξαναγκάζεται να αποχωρήσει με φόβο.

ΣΟΚ: Ελληνίδα τραγουδίστρια πήδηξε από τον 1ο όροφο να γλιτώσει τους παπαράτσι (video)

Κλόε Καρντάσιαν: Τα είδαν… όλα οι followers της – Τρελά οπίσθια με κολλητό κολάν! (ΦΩΤΟ)