Σταματίνα Τσιμτσιλή μιλάει για την εξέθεση προσωπικών θεμάτων στο πλατό του Μικρούτσικου – Καινούργιου

Πολλές φορές τον έβλεπα και ένιωθα ότι τον διακόπτουν, δεν προλαβαίνει, δεν έχει χώρο” δήλωσε, επίσης, η Σταματίνα Τσιμτσιλή.
Θέση απέναντι στην «κόντρα» του Ανδρέα Μικρούτσικου και της Κατερίνας Καινούργιου πήρε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, στο πρωινό της Μ. Τρίτης, μέσα από τον αέρα της εκπομπής Happy Day στον Alpha. Μάλιστα, η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης θέλησε να μοιραστεί την δική της εικόνα για τη συνεργασία αλλά και το «φάουλ» που χρεώνει στον έμπειρο παρουσιαστή με αφορμή όσα δήλωσε σε συνέντευξη του.
Πιο συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή δήλωσε ότι «η αλήθεια είναι ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ως πολύ έμπειρος τηλεορασάνθρωπος, θα έπρεπε να είναι λίγο πιο μετρημένος και φειδωλός στα σχόλια του. Εννοώ πως είναι άλλη η κριτική που κάνουμε σε ένα πρόσωπο τετ α τετ και άλλο το σχολιασμός που κάνουμε στο πλαίσιο μιας συνέντευξης, γνωρίζοντας ότι θα δημοσιευθεί αυτό που λέμε και κάποιοι θα το χρησιμοποιήσουν εναντίον του ατόμου που κρίνουμε. Για μένα το γεγονός ότι ο Ανδρέας εκεί πέρα πίεζεται, δεν βρίσκει τον χρόνο και τον χώρο να πει ό,τι ήθελε, γιατί πολλές φορές τον έβλεπα από την αποδυτήριό μου και είχα την εντύπωση ότι τον διέκοπταν, δεν προλαβαινε, δεν είχε χώρο».
«Δεν είναι, ωστόσο, αυτός ο λόγος. Παίρνεις την τσάντα σου και φεύγεις, λέγοντας «συμπεριφορά, δεν είμαι ευτυχισμένος εδώ και δεν με εκφράζει αυτή η συνεργασία». Ο τρόπος είναι να βγαίνεις και να κριτικάρεις αρνητικά τον αρχηγό της εκπομπής; Το σεβάσμό στη συνεργασία και τον άνθρωπο με τον οποίο συνεργάστηκες, ακόμη κι αν έχεις πέντε ετικέτες που έχεις κολλήσει σε αυτόν τον άνθρωπο, δίκαια ή άδικα».
«Εντάξει, αυτή η «ιππότης της αυτοαναφορικότητας» μπορεί να το σχολιάσει και ένας θεατής. Με ενόχλησε περισσότερο το γεγονός ότι αρχίσε να αποκαλύπτει ορισμένα πράγματα εντός πλατώ. Είναι σαν ένα έθιμο που έχω να κάνω έτσι με τα μαλλιά μου, ξαφνικά σε μια συνέντευξη, θέλετε να το παρουσιάσετε στον κόσμο και να με εκθέσετε. Δηλαδή το ότι ξεκίνησε να λέει πώς κοιτά το κινητό της και εκνευρίζεται, δεν νομίζω ότι είχε λόγο να το κάνει» πρόσθεσε, στη συνέχεια, η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day το πρωί της Τρίτης. «Γενικά, είναι καλό να μην νουθετείς τους συνεργάτες σου σε μια συνέντευξη σε τρίτο πρόσωπο».

Written by admin

Η επιστροφή της Ιωάννας Μαλέσκου: Μια νέα αρχή στο TV Queen

Latest

Θα της ταίριαζε «γάντι»: Η πασίγνωστη ηθοποιός που προοριζόταν για τον ρόλο της Ζουμπουλίας στο «Παρά 5»