Ρούλα Πισπιρίγκου για Μάνο Δασκαλάκη: «Το μόνο που τον νοιάζει είναι να μην μπει φυλακή, εμένα ούτε καν με σκέφτεται»

Όσα δήλωσε μέσα από τη ΓΑΔΑ η 33χρονη, που κατηγορείται για το θάνατο της 9χρονης κόρης της

Τα πρώτα λόγια της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κρατείται στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών ως κατηγορούμενη για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, παρουσιάστηκαν σήμερα, μέσα από την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, στο STAR.

Η 33χρονη, μητέρα των τριών κοριτσιών που έφυγαν από τη ζωή πολύ νωρίς, αποκάλυψε όσα της είπε ο εν διαστάσει σύζυγός της, Μάνος Δασκαλάκης, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί του, αφού συνελήφθη. Όπως υποστήριξε, εκείνος δεν ενδιαφέρεται καθόλου για την ίδια και το μόνο που τον νοιάζει είναι να μην βρεθεί κι αυτός πίσω από τα κάγκελα.

«Δεν αντέχω. Γενικά δεν έχουν τόσα στοιχεία. Μου το λένε και όλοι οι αστυνομικοί εδώ. Έγινε για να γίνει η σύλληψή μου. Είναι άδικο. Μίλησα με τον Μάνο σήμερα το πρωί και μου είπε ότι θα υπερασπιστεί την κατηγορία για να τον πάρουν για δουλειά και να έχει χρήματα να μου δίνει.

Από ό,τι κατάλαβα, θα πει αυτά που είδε με τα μάτια του, ότι δεν γνωρίζει κάτι άλλο και ότι οι αστυνομικοί θα κρίνουν την ποινή μου. Δεν είμαι ικανοποιημένη με αυτό. Μου είπε ότι δεν μπορεί να βγει από το σπίτι του, ότι έχουν πέσει όλοι να τον φάνε και δεν μπορεί να βγει από το σπίτι του.

Τον ρώτησα αν είναι στα καλά του και αν έχει καταλάβει πού βρίσκομαι. Μου λέει “Και εγώ τι θες να κάνω; Να βάλουν και μένα και τον πατέρα μου μέσα;”. Το μόνο που θέλει είναι να μη μπει φυλακή, να είναι έξω και να δουλεύει. Εμένα ούτε καν με σκέφτεται.

Του είπα ότι, αφού θα έρθει Αθήνα, να περάσει να με δει και μου είπε: “Είσαι με τα καλά σου, που θα περάσω εγώ από όλα τα κανάλια να δουν ότι έρχομαι να σε δω;». Και μου είπε ότι, όταν θα πάει να καταθέσει, μετά του απαγορεύεται να έρθει να με δει, όπου κι αν είμαι» δήλωσε η Ρούλα Πισπιρίγκου, στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον δημοσιογράφο της εκπομπής του STAR.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»:

Μυριέλλα Κουρεντή: «Είχα νιώσει ότι ελκύω τον Βαλάντη και του είπα ότι έχω σχέση, για να μην μου την πέσει»

Αναστασία Δημητρά: Σέξι και απελευθερωμένη, ποζάρει με σουτιέν και ρίχνει το Instagram