«Θάψιμο» από τον Γιάννη Μπέζο: «Δεν υπάρχει περίπτωση να θέλω μαζί μου άτομο που…»

Latest

Ο Γιάννης Μπέζος έχει συνηθίσει να μας τα λέει… χύμα και ορθώς πράττει, με τον γνωστό ηθοποιό να ακολουθεί αυτή τη στάση σε οποιοδήποτε ζήτημα.

Ο ίδιος, έχοντας υπάρξει πρόσφατα πυρ και μανία, όταν ερωτήθη στην εκπομπή «Open Weekend», αν θα συνεργαζόταν με κάποιον, ο οποίος δεν έχει σπουδάσει σε δραματική σχολή, απάντησε αρνητικά και απόλυτα, βάζοντας το βέτο του.

Διαβάστε επίσης: Πήρε παίκτη-έκπληξη της Κ19 ο Μεντιλίμπαρ – Στην αποστολή για το παιχνίδι με την Αστον Βίλα

«Δεν υπάρχει περίπτωση να συνεργαστώ με άνθρωπο που δεν έχει τελειώσει την δραματική σχολή, με άνθρωπο που δεν ξέρει. Το ταλέντο είναι χάρισμα, δεν μαθαίνεται. Δεν υπάρχει ταλέντο χωρίς σπουδή σε δραματική σχολή, αυτά είναι αστεία πράγματα. Και να υπήρχαν παλαιότερα τέτοιοι άνθρωποι, ούτε δικαιώθηκαν, ούτε μας έκαναν καλύτερους.

Απλώς απέδειξαν ότι η δουλειά αυτή θέλει μόχθο, χρόνο, είναι βιωματική δουλειά και θέλει προσπάθεια. Δεν γίνεται με το καλημέρα σας. Αυτοί που νομίζουν ότι θα βγουν επειδή τους τάξανε πέντε πράγματα και θα κάνουν καριέρα, πλανώνται. Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μία στο δισεκατομμύριο» είπε ο Γιάννης Μπέζος.

Σχετικά με τις κριτικές, ο ηθοποιός υπογράμμισε ότι: «Τον κόσμο δεν τον ενδιαφέρει αν είμαι μεγάλος καλλιτέχνης, τον ενδιαφέρει αν λέω την αλήθεια μου ή όχι. Ούτε κάθεται να αναλύσει τους ρόλους, ούτε να κάνει κριτική πώς παίχτηκε το καθένα. Αυτά ούτε εμείς δεν τα ξέρουμε».

O Φιλίπ Πετρούσεφ «βροντοφωνάζει» παρών στα πλέι οφ (vids)

πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Καταιγίδες και βροχές σε σύννεφα: Πρόγνωση καιρού

Οι 8 συλληφθέντες για τις δολοφονίες των Σκαφτούρου και Ρουμπέτη: Αναλυτική ανάλυση