Ο Ρένος Χαραλαμπίδης αποκαλύπτει: Το πρόσωπο πίσω από την επιτυχία

“Είδαν την ταινία οι κριτικοί, μου έβαλαν ένα αστεράκι και κάτι κουτάκια και η ταινία πέρασε στο ντούκου” θυμάται ο Ρένος Χαραλαμπίδης. Η συνέντευξή του με τον Νίκο Χατζηνικολάου αποκάλυψε τα αίτια της αποτυχίας της ταινίας “Φτηνά Τσιγάρα” και τι συνέβη μετά.

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης μίλησε από καρδιάς για την μεγάλη αποτυχία της ταινίας του “Φτηνά Τσιγάρα” που πραγματοποίησε ένα τρομερό comeback, 20 χρόνια μετά την πρώτη προβολή της. Παραδέχτηκε ότι την εποχή της πρώτης προβολής της ταινίας, δέχτηκε κριτική και αποδοκίμαση από τους κριτικούς, με αποτέλεσμα η ταινία να αποτύχει στις αίθουσες.

Ωστόσο, ο Χαραλαμπίδης ανέφερε ότι η ψηφιακή επανάσταση και η εμφάνιση του Youtube άλλαξαν τα δεδομένα. Αν και την εποχή της κυκλοφορίας της ταινίας δεν είχε την αποδοχή που αξίζε, με το πέρασμα του χρόνου και την επανεκτέλεση στο διαδίκτυο, η ταινία βρήκε κοινό και αγάπη από τους θεατές.

Τέλος, ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι η αποτυχία της “Φτηνά Τσιγάρα” τον έκανε να αλλάξει την πορεία του κινηματογράφου και να επικεντρωθεί σε πιο εμπορικά επιτυχημένες ταινίες. Αν και η ταινία αποτέλεσε ένα μεγάλο φιάσκο, αναγνώρισε το διδακτικό χαρακτήρα της εμπειρίας και την επίδρασή της στο μέλλον της καριέρας του.

Written by admin

Η αντίδραση της Ελεονώρας Μελέτη στη μισαλλοδοξία και τον συναισθηματισμό των άλλων

Ο Αλ Πατσίνο και ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο είναι 50 χρόνια φίλοι -Τι κάνει τη σχέση τους τόσο ισχυρή;