Αναστασία Δημητρά: Σέξι και απελευθερωμένη, ποζάρει με σουτιέν και ρίχνει το Instagram

Δείτε την ανάρτηση της 18χρονης τραγουδίστριας

Mπορεί να είναι μόλις 18 ετών, αλλά έχει καταφέρει το single της «Αμαρτίες» να γίνει ανάρπαστο! Το ακούμε στο ραδιόφωνο, το YouTube και φυσικά το χορεύουμε στα clubs.

H Aναστασία Δημητρά, όπως όλα δείχνουν, έχει πολύ μέλλον στο χώρο της μουσικής, ενώ σήμερα ο λογαριασμός της στο Instagram ακολουθείται από περισσότερα από 54.000 άτομα, με την ίδια να αναρτά συχνά φωτογραφίες και βίντεο από την προσωπική και επαγγελματική της ζωή.

Και χθες, Πέμπτη 31/3, η μελαχρινή πιτσιρίκα, με το έντονο ταπεραμέντο, τράβηξε την προσοχή των θαυμαστών της, όταν δημοσίευσε μία ασπρόμαυρη φωτογραφία, όπου εμφανίζεται με μαύρο και τολμηρό outfit και είναι άκρως αισθησιακή.

Φορώντας ένα στιλάτο παντελόνι καμπάνα και ένα δαντελένιο σουτιέν, το οποίο κολακεύει το ντεκολτέ της, κοιτά με ύφος σοβαρό τον φακό και το πρόσωπό της δείχνει ήρεμο. Το σικ και σέξι look της αποθεώνουν τα μακριά, δερμάτινα γάντια, τα οποία φτάνουν πάνω από τους αγκώνες της. Την ίδια στιγμή, τα πλούσια μαλλιά της, τα οποία πέφτουν στην πλάτη της και κάτω από το στήθος της, αναδεικνύουν τη θηλυκή της πλευρά, με την ίδια να εκπέμπει δυναμισμό και σεξαπίλ.

To post της Αναστασίας Δημητρά έχει, μέχρι στιγμής, συγκεντρώσει περισσότερα από 13.000 likes και τα θετικά σχόλια δεν σταματούν.

Ρούλα Πισπιρίγκου για Μάνο Δασκαλάκη: «Το μόνο που τον νοιάζει είναι να μην μπει φυλακή, εμένα ούτε καν με σκέφτεται»

Τζόυς Ευείδη: Η σχέση της με τον γάμο και η κατάθλιψη μετά την αποβολή