Έναρξη του διαγωνιστικού κομματιού με τα φαβορί και την Φουρέιρα

Απόψε, το διαγωνιστικό μέρος της 68ης Eurovision ξεκινά στις 22:00 και το ενδιαφέρον είναι μεγάλο! Στο Μάλμε, τα φώτα έχουν ανάψει και οι χώρες θα βρεθούν στη σκηνή του Μalmö Arena για τον Α’ Ημιτελικό. Η εκπομπή θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ1.

Η Κύπρος ανοίγει τη λίστα και ακολουθούν η Σερβία, η Λιθουανία, η Ιρλανδία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ουκρανία, η Πολωνία, η Κροατία, η Ισλανδία, η Γερμανία, η Σλοβενία, η Φινλανδία, η Μολδαβία, η Σουηδία, η Αζερμπαϊτζάν, η Αυστραλία, η Πορτογαλία και το Λουξεμβούργο. Στον Α’ Ημιτελικό θα εμφανιστούν και θα ψηφίσουν η Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο από τις “Big Five”, καθώς και η διοργανώτρια Σουηδία που προκρίνονται απευθείας στον τελικό.

Απόψε, θα δούμε επίσης την Ελένη Φουρέιρα στη σκηνή με το “Fuego”, θυμίζοντάς μας την εκπληκτική της εμφάνιση το 2018 που της χάρισε την 2η θέση.

Όσον αφορά τα στοιχήματα, η Κροατία βρίσκεται στην πρώτη θέση για πρόκριση στον τελικό, με το τραγούδι “Rim Tim Tagi Dim” του Baby Lasagna να έχει πολλά υποσχόμενες προβλέψεις. Η δεύτερη θέση ανήκει στην Ουκρανία με το “Teresa & Maria” των Alyona Alyona και Jerry Heil.

Οι υπόλοιπες χώρες στη δεκάδα για πρόκριση στον τελικό είναι η Λιθουανία, η Φινλανδία, η Ιρλανδία, το Λουξεμβούργο, η Κύπρος, η Πολωνία, η Πορτογαλία και η Σερβία σύμφωνα με τα στοιχήματα.

Written by admin

Latest

Μετά τον θάνατο της Άννας Παναγιωτοπούλου η Σοφία Μουτίδου αποκάλυψε την πικρή αλήθεια

Ηλιόλουστη Τρίτη του Πάσχα: Πρόγνωση μέχρι το Σάββατο με 29 βαθμούς