Ήβη Αδάμου: Σωστή «Σπανιόλα» – «Φωτιά» στα κόκκινα η τραγουδίστρια (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Μια σούπερ σέξι εμφάνιση έκανε η Ήβη Αδάμου.

Η 29χρονη τραγουδίστρια είναι αρκετά ενεργή στα social media καθώς συχνά πυκνά ενημερώνει το κοινό της για τις επαγγελματικές της και μη, κινήσεις.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια επέλεξε ένα στενό, κόκκινο φόρεμα το οποίο τόνιζε απίστευτα το καλλίγραμμο σώμα της.

Καθημερινά μέσα από το profile της στα social media, τη βλέπουμε, να ξεχωρίζει για το προσωπικό της στυλ, ακολουθώντας τις πιο ενημερωμένες τάσεις, κάνοντάς την να μοιάζει σαν star του εξωτερικού.

Η αλήθεια είναι ότι στα looks που επιλέγει κάθε φορά, της αρέσει να δοκιμάζει τα πιο extreme και edgy κομμάτια ενώ δεν έχει θέμα να τολμά και εμφανίσεις πέρα από το γνωστό της στιλ.

Επίσης, το ίδιο ισχύει και με τα μαλλιά της. Η Ήβη, επιλέγει κάθε φορά διαφορετικό χτένισμα για να ολοκληρώσει τα looks της. Παρόλα αυτά, όσο αναφορά το χρώμα το μαλλιών της, δεν την έχουμε δει ποτέ με διαφορετικό colour. Είναι πιστή brunette!

Κατά καιρούς όμως, έχει επιλέξει φυσικά baby lights, να ξεπηδούν ανάμεσα από τα μαλλιά της και να χαρίζουν μία φυσική κίνηση σε όλο το look.

Στα πιο πρόσφατα νέα της Ήβης και στο νέο της ταξίδι στην Αθήνα λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων, όλοι όσοι την ακολουθούν στο Instagram παρατήρησαν μία δραστική αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της.

Καλοκαίρι λοιπόν και η όμορφη μανούλα θέλησε να κάνει μία trendy αλλαγή στα μαλλιά της.

Ειδικότερα, η νεαρή γυναίκα αποφάσισε να κόψει αφέλειες υιοθετώντας το αγαπημένο a la Brigitte Bardot hair look ή μάλλον καλύτερα το a la Jane Birkin -ένεκα των καστανών της μαλλιών.

Survivor Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Με στρινγκ μαγιό βουτάει στα κύματα και χάνεται (φωτογραφία)

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς σε… νέες περιπέτειες: Χορεύει αισθησιακά σε στύλο για pole dancing (VIDEO)