Κατερίνα Καινούργιου αποκαλύπτει ντοκουμέντα για τον Γιώργο Λιάγκα: Την αλήθεια μην την αμφισβητείτε

“Ναι φυσικά, μπορώ να στείλω μια αντίδραση πρώτη αλλά υπάρχει και μια διάδραση” ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.
Σε ένα εναλλακτικό παιχνίδι δηλώσεων αέρος συνέχισαν η Κατερίνα Καινούργιου και ο Γιώργος Λιάγκας, το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας, μέσα από τον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα και του Πρωινού αντίστοιχα. Πράγματι, όταν η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι είχαν ανταλλάξει μηνύματα την προηγούμενη εβδομάδα, ο συνεργάτης της την διεύθεσε λίγο αργότερα και εκείνη στη συνέχεια επέστρεψε για να μιλήσει για ντοκουμέντα!
“Βγήκε και έδωσε κάποια μηνύματα. Εγώ δεν έχω στείλει ποτέ κανένα μήνυμα σε κανέναν. Ποτέ. Μου έστειλε μία φορά ένα μήνυμα, όταν κάναμε πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης και της απάντησα «μη στενοχωριέσαι, δεν πειράζει. Και εσύ στα νεανικά, που σε ενδιαφέρουν, πας μία χαρά». Δεν έστειλα μήνυμα ποτέ, πουθενά, σε κανέναν. Όταν μου στέλνουν, απαντάω” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας στη συναφή αναφορά του στην “αντίπαλη” εκπομπή.
Έτσι, λίγο αργότερα και πριν υποδεχτεί στο στούντιο τον καλεσμένο της, η Κατερίνα Καινούργιου ήθελε να δώσει συνέχεια σε αυτήν την απρόσμενη συζήτηση δηλώνοντας τα ακόλουθα. “Ας κάνω ένα screenshot κάποιων μηνυμάτων, ώστε να μην νομίζουν ότι λέω ψέματα κάποιοι. Υπάρχουν ντοκουμέντα για όλα αυτά. Δεν χάθηκε και ο κόσμος”.
“Ναι φυσικά, μπορώ να στείλω μια αντίδραση πρώτη αλλά υπάρχει και μια διάδραση. Για να μη νομίζουν ότι λέω ψέματα. Αυτό, παρακαλώ. Τα έχω κάνει screenshot, τέλεια” πρόσθεσε, με νόημα, η Κατερίνα Καινούργιου προκειμένου να προχωρήσει στην υποδοχή του Φίλιππου Σοφιανού στη Super Κατερίνα το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας.

Written by admin

Η μέρα που έκλαιγα όλη μέρα στο σπίτι μου

Ο Μητσάρας ξαναχτυπά: Η κοπέλα του και ο Βαρδινογιάννης