Αυτοί είναι οι 4 παίκτες που θα αγωνιστούν για την επιβίωσή τους στο Survivor

Η Μπλε ομάδα τίθεται σε δοκιμασία για ακόμα μια φορά στο Survivor και αποφασίζει τον τέταρτο υποψήφιο για αποχώρηση αυτήν την εβδομάδα. Σε έναν αγώνα για την ασυλία, οι παίκτες των Κόκκινων και των Μπλε δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να μην χάσουν και να αποφύγουν την αντιμετώπιση δυσάρεστων εκπλήξεων.

Η πρώτη ήττα της εβδομάδας ανήκει στους Μπλε και ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους είναι ο πρώτος που ζητά να τεθεί υποψήφιος. Στη συνέχεια, οι Κόκκινοι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Θοδωρής Τουρκογεώργος και η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Ο Θοδωρής δηλώνει ότι θα κάνει ό,τι μπορεί για την ομάδα του, ενώ η Ασημίνα ζητά να τεθεί υποψήφια λόγω τραυματισμού στο χέρι της. Παρά τη θέλησή της να συνεχίσει, η Ασημίνα αντιμετωπίζει δυσκολίες λόγω του τραυματισμού της.

Στον αγώνα για την ασυλία, οι Κόκκινοι καταφέρνουν να ισοφαρίσουν και οι Μπλε βρίσκονται σε δύσκολη θέση, ψηφίζοντας την Αναστασία Τσέρου ως υποψήφια. Η Αναστασία δηλώνει έτοιμη να αντιμετωπίσει τη μονομαχία και να διεκδικήσει την παραμονή της στο παιχνίδι.

Written by admin

Η Ελένη Μενεγάκη συναρπάζει τα social media με την φυσική ομορφιά της

Καταιγίδες και βροχές σε σύννεφα: Πρόγνωση καιρού