Ο Παράδεισος των Κυριών 2ος Κύκλος spoiler: Την μαχαιρώνει και τον καλύπτει

Ο Άγης χτυπά τη Βικτώρια και εξαφανίζεται, ενώ η Στέλλα έχει τα δικά της σχέδια για να «εξοντώσει» την Αμαλία, που τη βλέπει να έρχεται όλο και πιο κοντά με τον Σίμο. Εκείνη όμως τον θέλει δικό της…

Tο δάνειο που είχε ζητήσει από την τράπεζα ο Πάρης εγκρίνεται και το πρώτο που σκέφτεται είναι να εγκαταλείψει το πατρικό του και να νοικιάσει ένα δικό του σπίτι για να ζήσουν μαζί με τη Γεωργία. Γεγονός που προκαλεί την οργή της Όλγας όταν το μαθαίνει. Ο Άγης έξαλλος με τη Βικτώρια της επιτίθεται και φτάνει στο σημείο να τη μαχαιρώσει άσχημα…

Σε κατάσταση σοκ, ενημερώνει την Αμαλία και εξαφανίζεται για ν’ αποφύγει τη σύλληψη. Η Βικτώρια μεταφέρεται στο νοσοκομείο, όπου καταφθάνουν ο Σίμος με την Αμαλία. Η Δωροθέα μαθαίνει ότι το πατρικό τους τελικά αγοράστηκε από τον Χρήστο και ενημερώνει την Όλγα και τον Πάρη, ο οποίος, αργότερα, ζητά από τον Χρήστο να του πουλήσει πίσω το σπίτι τους!

Εκείνος όμως αρνείται. Ο Αποστόλης τους ακούει κρυφά και όταν φεύγει ο γιος του, ζητάει εξηγήσεις από τον Χρήστο. Ο Σίμος μαθαίνει από τη Στέλλα πως η Αμαλία είναι υιοθετημένη και πια νιώθει ακόμα πιο κοντά της. Καθώς όμως οι δύο νέοι έρχονται πιο κοντά, η ζήλια της Στέλλας φουντώνει, αφού θέλει δικό της όχι μόνο τον Σίμο αλλά και οτιδήποτε ανήκει μέχρι τώρα στην Αμαλία!

Στο μεταξύ, η Βικτώρια, που έχει συνέλθει, καλύπτει τον Άγη, ισχυριζόμενη στους αστυνομικούς ότι δεν κατάλαβε ποιος της επιτέθηκε. Η ύπουλη Στέλλα, ωστόσο, τηλεφωνεί ανώνυμα στην αστυνομία για να πει την αλήθεια… Καθώς όμως η Μιράντα την πιάνει στα πράσα, αναγκάζεται να κλείσει το τηλέφωνο.

Ο αστυνόμος Γιαμμαλής όμως, που αναγνώρισε τις φωνές στην άκρη του ακουστικού, σπεύδει στον «Παράδεισο», προκειμένου να εξακριβώσει αν ήταν όντως η Στέλλα η κοπέλα που τον πήρε τηλέφωνο. Εκείνη φυσικά δεν παραδέχεται τίποτα… Στη συνέχεια, ρωτάει την Αμαλία για το περιστατικό με τη Βικτώρια, αλλά και εκείνη κρατά το στόμα της κλειστό και δεν λέει απολύτως τίποτα για τον Άγη.

Latest

Ξέσπασε η Ελεονώρα Μελέτη: «Δείξτε σεβασμό ότι βρήκα τη δύναμη να το πω 15 χρόνια μετά»

I AM A CELEBRITY GET ME OUT OF HERE: «Τον πλησίασα πολύ κοντά» – Ο Γαρδέλης απαντά εάν υπήρξε φιλί με τον Τάσο Ξιαρχό