Ξέσπασε η Ελεονώρα Μελέτη: «Δείξτε σεβασμό ότι βρήκα τη δύναμη να το πω 15 χρόνια μετά»

Latest

«Διαγνώστηκα με συναισθηματική κακοποίηση το 2007» δήλωσε πριν λίγες μέρες σε συνέντευξή της η Ελεονώρα Μελέτη και σήμερα ξέσπασε, τονίζοντας σε όσους την αμφισβητούν να δείξουν σεβασμό ότι βρήκε τη δύναμη να το πει 15 χρόνια μετά.

Η οργισμένη ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη
«Προς όλους του συναδέλφους, είναι τουλάχιστον γελοίο να ρωτάτε πρώην συναδέλφους αν μου φέρθηκαν άσχημα στον Πρωινό Καφέ. Λίγο προσεκτικά αν ακούγατε τη συνέντευξή μου στην Ελένη Μενεγάκη θα κατανοούσατε (ελπίζω) πως ουδέποτε στοχοποίησα την εκπομπή ή το κανάλι για τη συναισθηματική κακοποίηση που εξομολογήθηκα.

Διαβάστε επίσης: Λίβερπουλ: Πρώτος στόχος ο Σανέ, σε περίπτωση αποχώρησης του Σαλάχ

Τοποθέτησα χρονικά το γεγονός τη περίοδο εκείνη. Απάντησα στην ερώτηση: “Ήσουν τότε στον Πρωινό Καφέ;” λέγοντας πως δεν είχα ακόμα ξεμπερδέψει με τον Πρωινό Καφέ», ανέφερε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Και ξέσπασε στη συνέχεια: «Η συναισθηματική κακοποίηση δεν θα δικαιώσει ποτέ όσους την υφίστανται γιατί ήταν, είναι και θα είναι πάντα ο λόγος εναντίον του λόγου τρίτων. Δείξτε λίγο σεβασμό στο γεγονός ότι 15 χρόνια μετά βρήκα τη δύναμη να το πω και σκύψτε στο πρόβλημα. Εγώ ξέρω καλά ποιοι ήταν οι δικοί μου οι αλήτες. Και οι ίδιοι το ξέρουν και εσείς το ξέρετε. Σταματήστε λοιπόν, αφήστε τους πρώην συνεργάτες ήσυχους και δείτε λίγο μέσα σας. Γιατί το να αμφισβητείς μια εξομολόγηση σε κάνει ίδιο με το τέρας. Αναρωτιέστε ποιοι ήταν; Αλήθεια τώρα; Σοβαρά; Ντροπή. Μόνο ντροπή».

Η παρουσιάστρια συνέχισε αναφερόμενη στους συνεργάτες – μάρτυρες, κάποιοι από τους οποίους αργότερα της ζήτησαν συγγνώμη για τη συμπεριφορά τους εκείνη την περίοδο.

«Ανακάλυψα ότι με απατούν…» – Σόκαρε η Ελεονώρα Μελέτη με την αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή (Video)
Σόκαρε η Ελεονώρα Μελέτη όταν στον αέρα της εκπομπής της, Mega Καλημέρα αποκάλυψε πως στο παρελθόν την έχει απατήσει πρώην σύντροφός της, έχοντας μάλιστα αποδείξεις.

Με αφορμή τις δηλώσεις της Νικολέττας Καρρά ότι είναι αρκετά ζηλιάρα μέσα στη σχέση, η πρωινή παρέα του Mega έκανε σχετική συζήτηση on air για το εάν έχουν ψάξει κινητά συντρόφων. Κλείνοντας το θέμα, η Ελεονώρα Μελέτη προκάλεσε έκπληξη στους συνεργάτες της με την ατάκα της, χωρίς ωστόσο να περνά σε λεπτομέρειες για την προσωπική της ζωή.

«Δεν πρόλαβα να σας πω μια προσωπική ιστορία, πώς ανακάλυψα εγώ ότι με απατούν και χωρίς να ψάξω. Όχι τώρα δεν θα το πω… Πάμε παρακάτω. Δεν λέω τίποτα», είπε η Ελεονώρα Μελέτη.

Ενώ συμπλήρωσε: «Έψαξα και έμαθα», είπε για την σχέση που είχε στο παρελθόν και έμαθε πως την είχε απατήσει.

Πηγή: Athensmagazine.gr:

Γράψτε το σχόλιο σας

Latest

Ο Μικρούτσικος «δίκασε» τον Παπαδάκη με 10 λέξεις για την Αναστασοπούλου!

Ο Παράδεισος των Κυριών 2ος Κύκλος spoiler: Την μαχαιρώνει και τον καλύπτει