Γυναίκα αγάπησε παράφορα και παντρεύτηκε σιδηροδρομικό σταθμό

Μια γυναίκα παντρεύτηκε τον έρωτα της ζωής της μετά από 36 χρόνια. Μόνο που αυτός είναι ένας σιδηροδρομικός σταθμός.

Υπάρχει όμως ένα μικρό πρόβλημα, είναι ένας σιδηροδρομικός σταθμός! Η Carol Santa Fe, είναι 45 ετών και δηλώνει ερωτευμένη με τον τοπικό σιδηροδρομικό σταθμό στην Καλιφόρνια, τον οποίο μάλιστα αποκαλεί «Daidra».

Η Carol εξήγησε ότι «Υπάρχει ένα σημείο σε ένα τοίχο όπου μπορούμε να συναντηθούμε. Θα ακουμπήσω όλη επάνω με τα ρούχα μου, και νιώθω ότι θα με φιλήσει και θα με αγκαλιάσει πίσω. Δεν κάνουμε δημόσια σεξ, γιατί θέλω να σέβομαι το χώρο. Δεν θα το έκανα ούτε με κάποιον άνθρωπο, οπότε γιατί να το κάνω και στην προκειμένη περίπτωση; Κάνω σεξ με τον «Daidra» στο μυαλό μου και μένω εκεί. Ερεθίζομαι ακόμα και όταν ακούω τις μηχανές από τα τραίνα».

Η ίδια αναφέρει ότι παίρνει το λεωφορείο και κάνει μια απόσταση 45 λεπτών για να πάει στο σταθμό καθημερινά και δηλώνει ερωτευμένη μαζί του από όταν ήταν 9 ετών. Ο γάμος δεν θεωρείται νόμιμος, αλλά για την ίδια είναι. Η ίδια θεωρεί τη σχέση τους ιδιαίτερα ρομαντική.
«Αρχικά ένιωσα κάτι πολύ έντονο όταν ο τοίχος πίσω μου, μου έβγαλε μια πολύ έντονη ενέργεια. Κόντεψα να έρθω σε οργασμό, αλλά φοβήθηκα ότι θα με καταλάβει το προσωπικό του σταθμού και ότι θα με διώξει. Κρύβω τη σεξουαλική μου έλξη για το σταθμό, καθώς δεν θέλω κανένας να το καταλάβει και να μου απαγορέψει να πηγαίνω εκεί. Δεν ντρέπομαι γι αυτό που νιώθω».
Η ίδια θεωρεί ότι βλέπει σεξουαλικά διάφορα αντικείμενα. Οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο δεν μπορούν να καταλήξουν αν θεωρούν ότι είναι ένα φετίχ ή ένα ψυχιατρικό πρόβλημα. Η Carol πιστεύει ότι δεν είναι τρελλή και ταυτίζεται με διαφορετικές σεξουαλικές προτιμήσεις, όπως οι gay ή οι λεσβίες. Είχε σχέσεις στο παρελθόν με άντρες και ακόμα πιο συγκεκριμένα, μια σχέση που κράτησε 18 μήνες.
«Νιώθω μόνη γιατί δεν μπορώ να μιλήσω σε κανένα γι αυτό. Ο «Daidra» είναι ο πιο πιστός σύντροφος που είχα μέχρι σήμερα.
Φοβόμουν τη σχέση με τους ανθρώπους αλλά όχι τη σχέση μαζί του». Θεωρεί ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να μετακομίσει σε άλλη πόλη, εφόσον ο σύντροφος της είναι εκεί και πιστεύει ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να αγαπήσει άλλο σταθμό στη ζωή της.Woman ‘marries’ train station she’s loved for 36 years and “has sex with mentally” – First Weekly Magazine
Τι να πούμε και εμείς, να ζήσουν και καλούς απογόνους!

* Πηγή:www.diaforetiko.gr

To «fresh-news.eu» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.

Η νύχτα μετατράπηκε σε μέρα: Δείτε τι συνέβη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ναταλία Γερμανού: Τι αλλαγές προβλέπει για την εκπομπή της του χρόνου