Ο Μικρούτσικος «δίκασε» τον Παπαδάκη με 10 λέξεις για την Αναστασοπούλου!

Latest

Ο Γιώργος Παπαδάκης και η Μαρία Αναστασοπούλου δεν κατάφεραν να συγχρονίσουν τις ερωτήσεις στους καλεσμένους της εκπομπής Καλημέρα Ελλάδα, με αποτέλεσμα ο παρουσιαστής να διακόπτει κάνοντας παρατηρήσεις στη δημοσιογράφο και συμπαρουσιάστριά του.

Σε μια από τις τελευταίες εκπομπές, όσο ο κ. Βασιλακόπουλος βρισκόταν στον αέρα της εκπομπής, η Μαρία Αναστασοπούλου διέκοψε τον Γιώργο Παπαδάκη προκειμένου να θέσει στον καλεσμένο τους τα ερωτήματά της.

Διαβάστε επίσης: Ποιος Βιλντόζα… Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα του Παναθηναϊκού – Δεν το είπε ο Αταμάν

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο παρουσιαστής να αντιδράσει: «Ναι βρε Μαρία που θίγεσαι αμέσως, κάνε την ερώτηση. Ούτως η άλλως… Ρε τι τραβάω».

Σε άλλο σημείο της εκπομπής ο Γιώργος Παπαδάκης έκανε παρατήρηση στη Μαρία Αναστασοπούλου: «Τώρα θα παραπονεθώ εγώ αν δεν με αφήσεις να κάνω ερώτηση. Είναι και λίγο εκνευριστικό για τον κόσμο να φαίνεται ότι δεν μπορεί ο ένας να κάνει ερώτηση και ότι ο άλλος του το απαγορεύει».

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχολιάζοντας τις κόντρες των δύο παρουσιαστών της εκπομπής, αλλά και τι έχει αλλάξει πλέον μεταξύ τους, ανέφερε: «Δεν έχει κακή προαίρεση, απλά ο Παπαδάκης επιμένει να είναι ο Παπαδάκης των 30 ετών.  Πέρυσι από λεπτότητα παρέδωσε τη σκυτάλη, φέτος η σκυτάλη με τους αριθμούς κάπου έχει χαθεί στο σπίτι. Ο Παπαδάκης είναι Παπαδάκης και αυτό που έγινε δεν ήταν τίποτα»!

Latest

Σε έξαλλη κατάσταση ο Νίκος Μάνεσης: «Με έκανε ρόμπα στα social media…»

Latest

Ξέσπασε η Ελεονώρα Μελέτη: «Δείξτε σεβασμό ότι βρήκα τη δύναμη να το πω 15 χρόνια μετά»