Ο Παράδεισος των Κυριών spoiler: Αυτός απειλεί την Μιράντα

Οι εξελίξεις που αναμένονται στο αποψινό επεισόδιο της σειράς θα είναι πραγματικά καταιγιστικές. Μια αναπάντεχη εμφάνιση από το παρελθόν θα προκαλέσει έντονα συναισθηματικά και ψυχολογικά κινήματα στη Μιράντα. Εκείνη θα βρεθεί αντιμέτωπη με απειλές που αφορούν τα κρυμμένα μυστικά της.

Ο Παράδεισος των Κυριών spoiler: Αυτός απειλεί την Μιράντ

Τα πράγματα θα επιδεινωθούν ακόμη περισσότερο με την εμφάνιση του νέου ιδιοκτήτη του καταστήματος δίπλα από το ζαχαροπλαστείο, ο οποίος θα δημιουργήσει αναταραχή και προβλήματα στη γειτονιά. Ο Ντίνος, εξοργισμένος, θα απαιτήσει από τον Σίμο να διευκρινίσουν κάποια πράγματα μεταξύ τους. Θα είναι ο Σίμος διατεθειμένος να αντιμετωπίσει αυτήν τη συζήτηση με ειλικρίνεια;

Η Δωροθέα θα καταφέρει να ανακαλύψει μια πολύ σημαντική πληροφορία και θα ετοιμαστεί να αναλάβει δράση. Συναντάει κάποιον που θα της αποκαλύψει σημαντικές πτυχές της κατάστασης. Ο Βύρωνας δίνει συμβουλές στην Όλγα, προτρέποντάς την να μην παραμένει αδρανής, αλλά να προσπαθήσει να επιδράσει στην διαθήκη του Αποστόλη.

Τέλος, ο Άγης, μαζί με την Αμαλία και την Πολυξένη, αναζητούν τον Χριστόφορο, και η ερώτηση παραμένει αν θα καταφέρουν να τον εντοπίσουν και να αποκαλύψουν την αλήθεια.

Latest

Κόλαφος η Ντέσσυ Κουβελογιάννη: «Αυτό που έκανε ο Λιάγκας δεν ήταν καλό, θα έπρεπε να…»

Μπέλα Χαντίντ: Ποζάρει με εσώρουχα και «ρίχνει» το Instagram (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)