Το Tv Queen εκθέτει την αποίκια της τηλεόρασης: Η απαξίωση των παρουσιάστριων ως εργαλεία για την κατακτηση της καριέρας

Η αντίδραση έχει επιτέλους φτάσει σε ένα σημείο όπου όλοι πρέπει να αναλάβουν δράση. Ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης έκανε ιδιαίτερα σημαντικές δηλώσεις σχετικά με την προβολή των γυναικών παρουσιάστριες στην ελληνική τηλεόραση και δεν μπορούμε παρά να του δώσουμε δίκιο.

Το ριάλιτι TV Queen φαίνεται να υιοθετεί χυδαίο ύφος στον τρόπο παρουσίασης των γυναικών σε αυτό. Είναι απαράδεκτο να βλέπουμε παρουσιάστριες να παριστάνουν ότι διατίθενται σαν αντικείμενα για να κερδίσουν μια θέση στην τηλεόραση. Η ΕΣΗΕΑ και όλες οι παρουσιάστριες της πρωινής και της μεσημεριανής ζώνης πρέπει να αντιδράσουν απέναντι σε αυτή την εικόνα.

Ιδιαίτερα ο Ιάσονας εστίασε στην περίπτωση της Ιωάννας Μαλέσκου, υποστηρίζοντας ότι έχει αποτύχει σε όλες τις παραγωγές της. Επίσης, κριτικάρει τον Νίκο Κοκλώνη για τον τρόπο που παρουσιάζει την εκπομπή του, υιοθετώντας τρόπους που δεν ταιριάζουν με τη σοβαρότητα της τηλεοπτικής προβολής.

Είναι καιρός να αναθεωρήσουμε τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουμε τις γυναίκες παρουσιάστριες στην τηλεόραση και να δώσουμε την αξία που τους αξίζει. Η αξιοπρέπεια και η αξία τους δεν πρέπει να υπονομεύονται για χάρη του ψυχαγωγικού κέρδους. Ελπίζουμε ότι αυτές οι αντιδράσεις θα φέρουν αλλαγές για το καλύτερο στον κόσμο της τηλεόρασης στην Ελλάδα.

Written by admin

Ανηφορικές τιμές για το Πάσχα: Το οβελία στο ζενίθ του!

Παράνομη κατοχή έγγραφων αδειών διαμονής σε Κιλκίς: Αποκαλύφθηκε το κύκλωμα