Συντριβή τηλεθέασης με 72% την περασμένη νύχτα

Οι αριθμοί μιλούν μόνοι τους. Στο τέταρτο, το δυναμικό κοινό με ποσοστό 75,1% σπάει τα κοντέρ και συνολικά ο μέσος όρος ξεπερνά το 70%, κάτι που για τις τηλεοπτικές εποχές που διανύουμε, δεν θεωρείται απλό ρεκόρ, αλλά σχεδόν τηλεοπτικό θαύμα.

Ακούγεται τετριμμένο, αλλά είναι γεγονός: Ολη η Ελλάδα το βράδυ του Σαββάτου είδε Eurovision. Με χαμηλότερο ποσοστό στο 65,8% σε τέταρτο, τίποτα άλλο δεν μπορεί να πει κανείς.

Ήταν μια καταιγιστική βραδιά, η οποία χτίστηκε από γεγονότα, σοβαρά και αστεία, από μια διαδρομή γεμάτη ανατροπές και επιβεβαιώθηκε ο κανόνας που θέλει τη Eurovision να παρέλαση αγέρωχη και ανέπαφη στην κορυφή της τηλεθέασης. Αυτά τα ρεκόρ δεν καταρρέουν. Και ακόμη δεν έχουμε στα χέρια μας τα τελικά νούμερα τηλεθέασης, τα οποία θα προκύψουν αργότερα και πιθανότατα θα είναι ακόμη υψηλότερα με τους συν α γωγικούς και τυπικούς υπολογισμούς.

Φέτος έγιναν πολλά και ευτυχώς όχι περισσότερα κατά την διάρκεια του τελικού όπου ευτυχώς νικητής αναδείχτηκε το Nemo, το οποίο έδειχνε να έχει ισχυρό προβάδισμα από τα πρώτα λεπτά της ψηφοφορίας. Με ένα κομμάτι βαθιά εμπειρικό, το “The Code”, το Nemo αφηγήθηκε το μακρύ ταξίδι της συνειδητοποίησης της ταυτότητας του non-binary και την απόρριψη των στερεοτύπων. Όχι εκδικητικά, όχι θυμωμένα. Με ένα καλλιτεχνικό act γεμάτο ταλέντο, τρυφερότητα και μια από τις εντυπωσιακότερες σκηνικές παρουσίες και φωνές.

Πηγή: protothema.gr

Written by admin

Αγανακτισμένος σύζυγος σε ανέκδοτο: Η γυναίκα του και η “πίσω πόρτα”

Η απογοήτευση της Silia Kapsis για το χαμηλό σκορ της ελληνικής επιτροπής στην Κύπρο στη Eurovision 2024