Η αντίδραση του Δημήτρης Μακαλιά στο κίτρινο στην τηλεόραση: Ποτέ δεν ταιριάζει με τις επιλογές των τηλεθεατών

Βρισκόμαστε σε μια φάση όπου η εκπομπή μας με τη Μπέττυ Μαγγίρα γίνεται ολοένα και καλύτερη, περνάμε πολύ ωραία», δήλωσε ο Δημήτρης Μακαλιάς. Καλεσμένος στο στούντιο της εκπομπής «Πάμε Δανάη» ήταν σήμερα ο γνωστός ηθοποιός Δημήτρης Μακαλιάς. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, μίλησε για τη ζωή του, την οικογένειά του και την καριέρα του.

«Για μένα, το παιδί είναι παιδί, δεν έχει σημασία το φύλο του, από την άποψη της αγάπης. Τα δύο παιδιά μου είναι σαν δέκα παιδιά! Ήθελα να γίνω πατέρας από νωρίς, αλλά συνειδητοποίησα ότι δεν είναι εύκολο. Όμως, τα πράγματα έρχονται από μόνα τους. Η ευτυχία δεν είναι εύκολη, πρέπει να παλεύεις καθημερινά για να την αποκτήσεις και να την διατηρήσεις», ανέφερε ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Όσον αφορά την επαγγελματική του ζωή, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στη συνεργασία του στην εκπομπή με τη Μπέττυ Μαγγίρα: «Η εκπομπή μας γίνεται όλο και πιο ενδιαφέρουσα και περνάμε πραγματικά υπέροχα. Δεν έχω σκεφτεί ακόμα το μέλλον, αλλά είναι μια εμπειρία που με χαροποιεί πάρα πολύ. Είναι η τρίτη χρονιά που συνεργάζομαι με τη Μπέττυ και ελπίζω να συνεχίσουμε», δήλωσε.

Τέλος, ο Δημήτρης Μακαλιάς εξέφρασε την επιθυμία του να δοκιμάσει νέες προκλήσεις στον κινηματογράφο και την τηλεόραση: «Μου αρέσει να κάνω καινούρια πράγματα και να δοκιμάζομαι σε διαφορετικούς ρόλους. Η μυθοπλασία με ελκύει ιδιαίτερα και θα ήθελα να συμμετέχω σε σειρές όπως το Maestro. Πάντα είμαι ειλικρινής στις δηλώσεις μου και αναζητώ την ποιότητα σε κάθε επαγγελματική μου προσπάθεια», τόνισε ο ηθοποιός.

Written by admin

Δικαστική αντιπαράθεση με συγγενή για την κληρονομιά

Πάνος Μουζουράκης για την κόρη του: Γέμισε το κενό που ένιωθα στην ψυχή μου όλα αυτά τα χρόνια