Ο Παράδεισος Των Κυριών 5/10/23: Η Μιράντα ενδίδει στον εκβιασμό

Η μεγάλη μέρα των εγκαινίων έχει φτάσει και ο Παράδεισος ξαναζεί τα μεγαλεία του. Ένα πλήθος ανθρώπων συνωστίζεται μέσα και έξω από το κατάστημα, γεμίζοντας τον χώρο με ενθουσιασμό και προσδοκίες.

Πίσω, όμως, από τα χαμόγελα και την καλή διάθεση των ανθρώπων του, κρύβονται συναισθήματα αγωνίας, μυστηρίου και πόνου. Η Μιράντα βρίσκεται σε δύσκολη θέση, καθώς θα ενδώσει στον εκβιασμό του Φώτη. Προσπαθεί, όμως, να κρύψει την αγωνία της από τον Ντίνο και τον Σίμο, οι οποίοι παρατηρούν τη συμπεριφορά της με προσοχή.

Αλλού, η Γεωργία και ο Πάρης αποφασίζουν να προχωρήσουν στον γάμο τους, έχοντας κουμπάρο τον Στέφανο, παρά την αντίθετη γνώμη όλων γύρω τους σχετικά με τον χρόνο του γάμου τους. Παράλληλα, η Πιπίτσα ενημερώνει τον Άγη για την εξέλιξη των γεγονότων, ελπίζοντας ότι θα προλάβει να τους σταματήσει. Η αποφασιστικότητα της Δωροθέας, που αποφασίζει να τα βάλει εμπόδιο στα σχέδια του Χρήστου, προκαλεί ανησυχία στη Βικτώρια.

Μήπως, τελικά, τα ένοχα μυστικά της έρθουν στο φως από τους φίλους της και όχι από τους εχθρούς της;
Τέλος, δυο μυστικοί αστυνομικοί ενημερώνουν τον Σωτήρη πως κατά την επίσκεψή τους στο Μπραζίλ, είδαν έναν άνδρα που έχει συγκλίνουσες ομοιότητες με τον αδικοχαμένο Αποστόλη Βασιλείου.

Η Παραλία 5/10/23: Ο Χάρι εκμυστηρεύεται τις σκέψεις του στη Ναταλί

Latest

«Δεν επικοινωνούσε με το περιβάλλον – Αυτό που έβγαζε από τη μύτη…» – Ώρες μεγάλης αγωνίας για τη Μαίρη Χρονοπούλου