Κόλαφος η Ντέσσυ Κουβελογιάννη: «Αυτό που έκανε ο Λιάγκας δεν ήταν καλό, θα έπρεπε να…»

Latest

Στην εκπομπή «Breakfast@star» και τη Μαίρη Αργυριάδου έδωσε συνέντευξη η Ντέσσυ Κουβελογιάννη και ήταν κόλαφος. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια απάντησε, μεταξύ άλλων, για τον Γιώργο Λιάγκα και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, αλλά και για το My Style Rocks.

«Δύσκολα θα σχολίαζα σε μια παρέα, γιατί θα έπεφταν να με φάνε. Δεν μπορώ να μαζέψω το στόμα μου και μετά το μετανιώνω. Είχε δίκιο η Μαρία Σολωμού σε αυτά που είπε. Η Δανάη λέει, και με το δίκιο της, ότι ο κάθε ένας μπορεί να κάνει ότι θέλει, αλλά και η Μαρία μπορεί να λέει ότι θέλει. Αν η 18χρονη κόρη μου έρθει τίγκα στο υαλουρονικό, τι θα της πω; Μπράβο παιδί μου, έγινες κούκλα; Θα της πω “γιατί κορίτσι μου το έκανες αυτό στον εαυτό σου;”», είπε αρχικά η Ντέσσυ Κουβελογιάννη.

Η Ντέσσυ Κουβελογιάννη είπε στη συνέχεια: «Συμφωνώ με αυτά που είπε ο Γιώργος Λιάγκας, αλλά στην περίπτωση του Ουγγαρέζου θα έπρεπε να τον πάρει τηλέφωνο και να του τα χώσει κατ ιδίαν. Δεν ήταν καλό αυτό που έκανε ο Λιάγκας, θα έπρεπε να τον πάρει τηλέφωνο».

Κλείνοντας, η Ντέσσυ Κουβελογιάννη ανέφερε: «Η Μπέττυ Μαγγίρα είναι πολυεργαλείο. Δεν συμφωνώ με τη Νάντια Κοντογεώργη για τους ηθοποιούς σε ρόλο παρουσιαστή. Κι εγώ ήμουν από μικρή υποκριτικό ταλέντο, αλλά δεν πήγα να παίξω στην Επίδαυρο γιατί σέβομαι τους ηθοποιούς. Δεν μπορώ να δω το My Style Rocks. Δεν μπορώ να βλέπω παραμορφωμένα στόματα να μου μιλάνε. Νομίζω ότι μου μιλάει ψάρι από ιχθυοτροφείο».

Δείτε το βίντεο

Σασμός 3ος Κύκλος – Ο Επίλογος Επεισόδιο 11, 12, 13

Ο Παράδεισος των Κυριών spoiler: Αυτός απειλεί την Μιράντα