Σκορδά – Λιάγκας ΦΕΥΓΟΥΝ…. έρχεται ο Μικρούτσικος!!!

ΕΡΧΕΤΑΙ ο Μικρούτσικος!!! Αν σκεφτέις πόσα χρόνια επιφανούς, πετυχημένης και οικονομικά προσοδοφόρας καριέρας πέτυχαν, θα πεις πως δεν πρέπει να στενοχωριούνται καθόλου. Ο Γιώργος Λιάγκας που ανέκαθεν ήταν πιο εκφραστικός, ξέρει τι να δείχνει από τα συναισθήματα του. Επίσης, ξέρει τις…ΑΝΑΠΟΔΙΕΣ της δουλειάς αυτής, όπως και τα…ΩΦΕΛΗ της.

ΔΕν σημαίνει πως πρέπει να του αρέσει η εξέλιξη των πραγμάτων. Η Φαίη Σκορδά από την άλλη, κρατά ερμητικά κλειστό το στόμα της και προσέχει ιδιαίτερα τι θ’ αφήσει να φανεί. Τόσο από τις σκέψεις της, όσο κια τα συναισθήματα της.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος από την μεριά του ζει την….ΟΛΙΚΗ επαναφορά η τούλάχιστον τις πιθανότητες να συμβεί αυτή.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, αυτός ο αυτοκράτορας της ιδιωτικής τηλεόρασης επί σειρά ετών, ο υπερταλαντούχος, το ταλέντο του οποίου μάλλον κανείς ειλικρινής δεν μπορέι ν’ αμφισβητήσει, αφού πέρασε διά πυρός και σιδήρου, επανήλθε.

Επανήλθε και θύμισε το εκτόπισαμ του, το ταλέντο του, την μοναδικότητα του να δημιουργεί τηλεοπτικό ενδιαφέρον, με απίστευτη ευκολία.

Από την άλλη, Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας, σαν να έσπασαν την συνταγή της επιτυχίας τους μαζί με το διαζύγιο τους.

Από κει και μετά, τίποτα δεν τους πήγαινε καλά. Ούτε και στην Φαίη που παρέμεινε στο πρωινό μα τρομερή συνέπεια στην π΄τωση της τηλεθέασης σεζόν με τη σεζόν!

Οι αντίπαλες εκπομπές δεν μάσησαν. Ειδικά της Κατερίνας Καινούργιου. Δρώντας αστραπιαία, έκλεισε την συμμετοχή του Ανδρέα Μικρούτσικου στην θέση του σχολιαστή, μια φορά την βδομάδα, προς το παρόν!

Αυτή η μία φορά, αν το θελήσει ο παρουσιαστής, θα γίνει εύκολα περισσότερες!

Στον αντέννα, δεν γίνεται να είναι και δεν είναι ευχαριστημένοι!

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΠΙΑ, ΠΩΣ ΤΟ…ΞΑΝΑΖΕΣΤΑΜΕΝΟ ΦΑΓΗΤΟ, ΔΕΝ ΤΡΩΓΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ.
Από την στιγμή που δεν προβλέπεται του χρόνου το πρωινό να είναι η μοναδική πρωινή εκπομπή στην Ελλάδα, το συμπέρασμα είναι αυτόματο!

Χρειάζεται…ριζική αλλαγή.

Ριζικές αποφάσεις.

Αυτό που γράψαμε πριν λίγες μέρες, ήρθε να επιβεβαιώσει ο Γιώργος Λιάγκας εχθές θυμίζουμε! Είπε ξαφνικά στον αέρα του πρωινού πως του χρόνου δεν θα είναι στο πρωινό!

Ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε στο επόμενο βήμα της Ελένης.

«ΑΝ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ, ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ, ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ, ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.
Νομίζω ότι τόσες πολλές δεκαετίες αδικεί και τον εαυτό της και αδικεί και την τηλεοπτική της προσωπικότητα να στηρίζεται σε ένα μοντέλο το οποίο αυξομειώνει ανάλογα με τις συνεργασίες και τους συνεργάτες.

Δηλαδή, το στυλάκι του πρωινού να μετατίθεται από το πρωί στο μεσημέρι. Σίγουρα, τα έτοιμα είναι αυτά που κάνει.

Αν θέλει να φάει από τα έτοιμα θα κάνει μία από τα ίδια, αν δεν θέλει να στριμώξει τον εαυτό της θα κάνει μία από τα ίδια.

Αλλά αν θέλει πραγματικά να ζήσει το στοίχημα, πρέπει να κάνει κάτι τελείως διαφορετικό.

ΕΓΩ ΘΑ ΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΦΙΛΙΚΑ, ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΜΙΑ ΡΟΥΜΠΡΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ», ΕΙΠΕ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ.

Για την περίοδο που και οι δύο εργάζονταν στον ΑΝΤ1 και την είχε αντικαταστήσει στον Πρωινό Καφέ το διάστημα της εγκυμοσύνης της, ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε: «Όταν έμεινε έγκυος η Ελένη, μου ζήτησε να παρουσιάσω την εκπομπή για να μην κλείσει, ήταν επί Fame Story.

Πήγαινα στην εκπομπή, μετά πήγαινα στο Fame Story γιατί ήμουν διευθυντής και τελειώνοντας το απόγευμα, πήγαινα και έγραφα το Θησαυροφυλάκιο. Τέλειωνα στη 1 το βράδυ και περνούσα από το Fame Story να δω τι με θέλει ο Νίνο, γιατί μου έλεγαν ότι με θέλει.

Γυρνούσα στο σπίτι, κοιμόμουν 2-3 ώρες και ξυπνούσα το πρωί. Αυτό έγινε όλους τους μήνες που έλειπε η Ελένη».

Μαίρη Συνατσάκη: ”Δεν μου έχει γίνει ποτέ πρόταση γάμου…”

Ζώδια: Ποια ζώδια είναι τα ευνοημένα του μήνα;