Ο Παράδεισος των κυριών spoiler: Η Στέλλα χτυπά την αδελφή της πισώπλατα

Στον δεύτερο κύκλο της καθημερινής σειράς, προβλέπονται μεγάλες ανατροπές που θα επηρεάσουν τη ζωή των κύριων χαρακτήρων. Ένα από τα πρόσωπα που θα προκαλέσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στα νέα επεισόδια είναι η Στέλλα, η ετεροθαλής αδελφή της Αμαλίας.

Ο Παράδεισος των κυριών spoiler: Η Στέλλα χτυπά την αδελφή της πισώπλατα

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Στέλλα έρχεται στον κόσμο των ηρώων με σκοπό να απολαύσει μια ευκολότερη ζωή και δεν διστάζει να προσπαθήσει να κατακτήσει τον Χριστόφορο. Όπως είχαμε αποκαλύψει σε προηγούμενη αναφορά, η ζωή της Αμαλίας ανατρέπεται όταν μαθαίνει ότι έχει μια ετεροθαλή αδελφή από τον γάμο του πατέρα της με τη Ματούλα.

Η ετεροθαλής αδελφή, Στέλλα, ξαφνικά εμφανίζεται στο προσκήνιο και ζητά να μείνει στο σπίτι της οικογένειας Μπουραντά με τη μητέρα της. Η Ματούλα εξηγεί στην Αμαλία ότι πρέπει να λάβει την άδεια όλων για να μείνει, και η Αμαλία, ενθουσιασμένη με την άφιξή της, δέχεται με χαρά.

Από αυτήν την στιγμή, η Στέλλα έχει σκοπό να κερδίσει τη συμπάθεια της αδελφής της, αλλά ταυτόχρονα την ζηλεύει παθολογικά. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν μεγάλωσε με τα πλούτη και επιθυμεί μια ζωή πλούσια σε υλικά αγαθά. Η ανάγκη αυτή της οδηγεί σε ακραίες πράξεις, όπως θα δούμε.

Η Στέλλα αρχίζει να εργάζεται στο μαγαζί αλλά προκαλεί πολλά προβλήματα με τη συμπεριφορά της. Παρόλα αυτά, αδιαφορεί για τις επιπτώσεις και επιδιώκει αποκλειστικά να βρει έναν πλούσιο σύντροφο που θα της εξασφαλίσει όλα τα αγαθά.

Έτσι, σχεδιάζει ένα σατανικό σχέδιο, φλερτάροντας ερωτικά τον Χριστόφορο και προσπαθώντας να τον κατακτήσει, ανεξαρτήτως του γεγονότος ότι είναι ο θετός πατέρας της αδελφής της. Η συμπεριφορά της Στέλλας περνάει συχνά τα όρια, και αυτό οδηγεί τον Χριστόφορο να την αποφεύγει και να αποστασιοποιηθεί από αυτήν.

Παρατηρώντας τις ενέργειες και τη συμπεριφορά της Στέλλας, καταλαβαίνει ότι αυτή δεν τρέφει αισθήματα αγάπης προς την αδελφή της, Αμαλία. Αντίθετα, η Αμαλία επιθυμεί να εξοικειωθεί πραγματικά με την αδελφή της και να αναπτύξει μια δυνατή σχέση μαζί της, καθώς είναι αδελφές.

Ακόμα πιο «καυτή» από τότε: Δείτε πως είναι σήμερα η «Ντόννα» από το Baywatch (ΦΩΤΟ)

Βασίλης Καρράς: «Δίνει γενναία μία μάχη – Πηγαινοέρχεται στα νοσοκομεία»