Βασίλης Καρράς: «Δίνει γενναία μία μάχη – Πηγαινοέρχεται στα νοσοκομεία»

Τον δικό του Γολγοθά ανεβαίνει ο Βασίλης Καρράς. Ο τραγουδιστής αντιμετωπίζει πρόβλημα με την υγεία του και μάλιστα πηγαινοέρχεται στα νοσοκομεία, καθώς λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή.

Αν και το καλοκαίρι, κυκλοφόρησαν οι φήμες ότι ετοιμάζεται να επιστρέψει στις πίστες κάτι τέτοιο δεν ισχύει, αφού προέχει η αντιμετώπιση της ασθένειάς του.

«Δίνει γενναία μία μάχη. Είναι στο σπίτι του. Έχει μοναδικό ψυχολογικό στήριγμα αυτή την περίοδο την αγάπη του κόσμου. Μιλάει με τον κόσμο, μιλάει στα τηλέφωνα, μιλάει με τους συνεργάτες τους. Αυτό που θέλω να πω γιατί υπάρχει μια φημολογία περί επιστροφής δεν τίθεται θέμα επιστροφής. Δεν πρόκειται να κάνει ούτε συναυλία ούτε να εμφανιστεί σε κάποιο μαγαζί», ανέφερε αρχικά στην «Super Κατερίνα» ο Χάρης Λεμπιδάκης, μιλώντας για την κατάσταση της υγείας του αγαπημένου τραγουδιστή σήμερα.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι «α;υτό που κάνει ο Βασίλης αυτή τη στιγμή είναι να προσπαθήσει να μείνει ήρεμος και να αντιμετωπίσει την ασθένεια του. Πηγαινοέρχεται στα νοσοκομεία με τη φαρμακευτική αγωγή που κάνει συνέχεια και κάνει θεραπείες. Εμείς τον αγαπάμε και στέλνουμε μια μεγάλη αγκαλιά».

Ο Παράδεισος των κυριών spoiler: Η Στέλλα χτυπά την αδελφή της πισώπλατα

Η Παραλία spoiler: Ο Γιώργος πιάνει στα πράσα την Υπατία