Ο Παράδεισος Των Κυριών 2/10/23: Δέχεται απειλές πως θα αποκαλυφθούν όλα

Μια απροσδόκητη επιστροφή από το παρελθόν θα προκαλέσει ταραχή τη Μιράντα. Ένα σκοτεινό μυστικό της απειλεί να αποκαλυφθεί, αφήνοντάς την σε ένταση και αναστάτωση. Ο νέος ιδιοκτήτης του καταστήματος δίπλα από το ζαχαροπλαστείο θα εισβάλει στη ζωή της, φέρνοντας μαζί του την αναταραχή και τα προβλήματα.

Ο Ντίνος, γεμάτος οργή, απαιτεί μια εξομάλυνση και μια διαπραγμάτευση από τον Σίμο. Θα ανταποκριθεί ο Σίμος με ειλικρίνεια σε αυτό το αίτημα, ή θα συμμετάσχει σε ένα παιχνίδι υποκρισίας; Η Δωροθέα, ανακαλύπτοντας μια ζωτική πληροφορία, ετοιμάζεται να αναλάβει δράση. Κατά τη διάρκεια της πορείας της, συναντά ένα πρόσωπο που της ανοίγει τα μάτια σε πολλές αλήθειες.

Στο μεταξύ, ο Βύρωνας συμβουλεύει την Όλγα να μην παραμείνει αδρανής, αλλά να προσπαθήσει να ανατρέψει τη διαθήκη του Αποστόλη. Ο Άγης, η Αμαλία και η Πολυξένη αναζητούν απεγνωσμένα τον Χριστόφορο. Θα καταφέρουν άραγε να τον εντοπίσουν και να ανακαλύψουν τα μυστικά που κρύβει; Η αγωνία και η ανατροπή κυριαρχούν στις ζωές των χαρακτήρων, καθώς οι ανακαλύψεις και οι αναταράξεις φαίνεται να είναι αναπόφευκτες.

Καθώς οι σχέσεις εξελίσσονται και τα μυστικά αποκαλύπτονται, οι ηρωίδες και οι ήρωες αναγκάζονται να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες του παρελθόντος και του παρόντος. Η περιπέτεια συνεχίζεται, αφήνοντας τους πάντες να αναρωτιούνται τι θα συμβεί στη συνέχεια και αν θα καταφέρουν να αντιμετωπίσουν την απειλή που επικρέμειται πάνω τους.

Το Ναυάγιο 2/10/23: Το μοιραίο πλοίο βυθίζεται

Η Μάγισσα 2/10/23: Η Θεοφανώ αποκαλύπτει το μυστικό της στον Μιχαήλ