Το Ναυάγιο 2/10/23: Το μοιραίο πλοίο βυθίζεται

Η ιστορία εκτυλίσσεται στη μικρή αλλά ζωντανή πόλη των Χανίων. Ο Πέτρος, νέος με μεγάλα όνειρα και φιλοδοξίες, αγνοεί τον θάνατο του αγαπημένου του φίλου Γιάννη. Η μητέρα του, φοβούμενη για το πώς θα επηρεάσει αυτή η είδηση τον γιο της, αποφασίζει να τον κρατήσει κρυφό, πείθοντάς τον να μην παραδοθεί στη θλίψη.

Αλλού, η Λίνα, μια νεαρή γυναίκα γεμάτη όνειρα και φιλοδοξίες, αναζητά τρόπους για να δραπετεύσει από τον περιορισμένο κόσμο του σπιτικού της και να κυνηγήσει το όνειρό της στην Αθήνα.

Στο μεταξύ, ο Μάκης, ένας νέος με ευαισθησία και ανησυχίες για το μέλλον του, αρχίζει να αντιλαμβάνεται τα οικονομικά προβλήματα του πατέρα του, αλλά δεν έχει γνώση ότι η οικογένειά του χρωστά πολλά χρήματα στον πατέρα της Λίνας, προσθέτοντας έτσι πίεση στις ήδη δύσκολες συνθήκες.

Καθώς η ζωή στα Χανιά συνεχίζει τη φυσική της πορεία, ένα ζευγάρι, ο Βασίλης και η Ασημίνα, φτάνει στην πόλη. Ο γάμος τους φαίνεται να είναι άριστος, αλλά κρύβει ένα μεγάλο μυστικό που κινδυνεύει να βγει στο φως καθώς παραμένουν στην Κρήτη.

Αλλού, η Ειρήνη και ο Απόστολος, δυο εραστές που αντιμετώπισαν την τρομερή φουρτούνα στον δρόμο τους προς τα Χανιά, φτάνουν επιτέλους με ασφάλεια. Είναι βέβαιοι ότι τώρα θα μπορέσουν να συνεχίσουν το ταξίδι τους από τα Χανιά στον Πειραιά με το πλοίο “Φοίνιξ”. Δεν γνωρίζουν, όμως, ότι η μοίρα έχει άλλα σχέδια για αυτούς και για δεκάδες ακόμα ανυποψίαστους επιβάτες του μοιραίου πλοίου. Οι ζωές τους θα συναντηθούν και θα διασταυρωθούν σε έναν κόσμο γεμάτο μυστήρια και ανατροπές, επηρεάζοντας τους όλους με ανεπανόρθωτους τρόπους.

Η ανάρτηση του Μαυρίκιου Μαυρικίου μέσα από το νοσοκομείο – «Η ζήλια, η κακία και ο φθόνος έχουν φωλιάσει στις ψυχές μερικών»

Ο Παράδεισος Των Κυριών 2/10/23: Δέχεται απειλές πως θα αποκαλυφθούν όλα