Το Ναυάγιο spoiler 1/10/23: Το όπλο εκπυρσοκροτεί – Το νήμα της ζωής κόβεται για πάντα

Στα Κύθηρα, η Ειρήνη και ο Απόστολος, ένα αγαπημένο ζευγάρι, ζούσαν σε ανυπομονησία για ένα γράμμα που αναμένανε πώς και πώς από μια κορυφαία εταιρεία αρωματοποιίας στη Γαλλία. Το γράμμα θα μπορούσε να κάνει πραγματικότητα το όνειρό τους.

Έχοντας το δικό τους ανεπανάληπτο άρωμα στις αποσκευές τους και την ελπίδα στην καρδιά τους, αποφάσισαν να ακολουθήσουν το όνειρό τους. Ωστόσο, υπήρχε ένα μεγάλο εμπόδιο: από το νησί τους δεν υπήρχε κανένα μέσο μεταφοράς προς την Γαλλία. Με αποφασιστικότητα, κατάφεραν να πείσουν τον καπετάν Στέλη να τους μεταφέρει στην Κρήτη με το καΐκι του.

Από εκεί, ελπίζανε να ταξιδέψουν με το μοιραίο Φοίνιξ προς τον Πειραιά, προκειμένου να προλάβουν την πτήση τους για τη Γαλλία. Στο πλοίο, δύο νέοι φοιτητές, ο Μάκης και η Λίνα, συναντήθηκαν και ξεκίνησαν έναν έρωτα. Δεν γνώριζαν, όμως, ότι τα προβλήματα των οικογενειών τους είχαν έναν πολύ περίεργο δεσμό.

Η Λίνα, ύστερα από έναν έντονο καυγά με τον πατέρα της, αποφάσισε να ακολουθήσει το όνειρό της και να γίνει ηθοποιός, αντιμετωπίζοντας την απαγόρευσή του να επιστρέψει στην Αθήνα. Αλλού, ο Μάκης και οι φίλοι του συμμετείχαν σε μια “αρπαγή” μιας νύφης, η οποία επιθυμούσε να παντρευτεί τον αγαπημένο της. Καθώς η ιερέας για τον γάμο αποδεικνύεται ο γιος του πατέρα που είχε ενοχλήσει τον Γιάννη, ένα όπλο εκπυρσοκροτεί, κόβοντας για πάντα το νήμα της ζωής κάποιου.

Σε αυτήν την πολύπλοκη ιστορία, οι ζωές των χαρακτήρων συνδέονται με περίεργους τρόπους, ενώ το πάθος, ο έρωτας και οι καταστάσεις που ξεφεύγουν από τον έλεγχο οδηγούν την ιστορία προς μια αναπόφευκτη κατάληξη.

Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος σε ρομαντική απόδραση στο Αγκίστρι

Latest

Στην πιο ακριβή γειτονιά της Νέας Υόρκης: Αυτό είναι το υπερπολυτελές διαμέρισμα που συζούσε ο Στέφανος Κασσελάκης με τον Tyler McBeth στην Αμερική (video)