Στην πιο ακριβή γειτονιά της Νέας Υόρκης: Αυτό είναι το υπερπολυτελές διαμέρισμα που συζούσε ο Στέφανος Κασσελάκης με τον Tyler McBeth στην Αμερική (video)

Latest

Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης νοίκιαζε διαμέρισμα στην πιο ακριβή συνοικία της Νέας Υόρκης, την περίοδο 2018-2019. Το κτίριο χτίστηκε το 1923, αποτελείται από 16 ορόφους και έχει 52 πολυτελή, ανακαινισμένα διαμερίσματα.

Χαρακτηριστικά, το 2019 πωλήθηκε ένα από τα διαμερίσματα έναντι 70 εκ. δολαρίων, ένα άλλο ενοικιάστηκε 4.750 δολαρίων το μήνα, ενώ στο ίδιο κτίριο βρίσκουμε διαμερίσματα που ενοικιάζονται έναντι 8.750 δολαρίων το μήνα.

Το κτίριο βρίσκεται 300 μ. από το διαμέρισμα που διατηρούν διαμέρισμα ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Παύλος και η σύζυγός του Μαρί Σαντάλ, είναι πολύ κοντά στο διάσημο Cenrtal Park όπως και το Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης. Πρόκειται για μία περιοχή που χρειάζεται πολύ μεγάλο εισόδημα για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις ανάγκες ενοικίασης ή αγοράς.

«Ήταν γλυκομίλητος και χαμογελαστός»: Εκθείασε Κασσελάκη και Tyler η Τατιάνα Στεφανίδου – Η backstage συνάντηση και η φωτογραφία

Στο κτήριο όπου στεγάζονται οι τηλεοπτικοί σταθμοί Star Channel και Alpha βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης 28/9, ο Στέφανος Κασσελάκης, προκειμένου να δώσει συνέντευξη στη Μάρα Ζαχαρέα. Με την ευκαιρία, δείτε την «ατάκα» της Φαίης Σκορδά για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Τατιάνα Στεφανίδου αποκάλυψε στο T-live το παρασκήνιο της επίσκεψης του νέου αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ, από το πλευρό του οποίου δεν έλειπε ο σύντροφός του, Τάιλερ Μάκμπεθ.

Πιο συγκεκριμένα, η Τατιάνα Στεφανίδου σημείωσε: «Πήγαμε κάποιοι δημοσιογράφοι προκειμένου να τον γνωρίσουμε από κοντά. Ήρθε, κάθισε, απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις… Βομβαρδίστηκε από ερωτήσεις! Έγινε μία συζήτηση off the record. Εγώ είδα έναν άνθρωπο με τρομερή αυτοπεποίθηση που απαντούσε σε όλα και πολύ ανοιχτά. Κάποια στιγμή τον σκάσαμε και προσπαθούσε να μας εξηγήσει, ότι όχι ανέλαβε τώρα, αλλά στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου δεν έχει ούτε internet. Δεν λειτουργεί καν το wi-fi. Προσπαθεί σιγά-σιγά να τα συντονίσει όλα, να φτιάξει μία ομάδα».

«Όταν ολοκληρώθηκε η κουβέντα που είχαμε οι δημοσιογράφοι μαζί του, ήρθε και ο Τάιλερ Μάκμπεθ με τη σκυλίτσα τους. Ο Τάιλερ είναι πολύ γλυκός, ένα πλάσμα που ζητήσαμε όλοι να βγάλουμε φωτογραφίες, χαμογελαστός και γλυκομίλητος» πρόσθεσε, επίσης, η Τατιάνα Στεφανίδου κι επεσήμανε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ένας άνθρωπος που κάνει από μικρή ηλικία πρωταθλητισμό.]

Το Ναυάγιο spoiler 1/10/23: Το όπλο εκπυρσοκροτεί – Το νήμα της ζωής κόβεται για πάντα

Κάν’ το όπως ο Αριστοτέλης: Αυτή ήταν η μέθοδος του Ωνάση – Οι 4 αρχές που τον έκαναν κροίσο