Μάνος Δασκαλάκης: Ονειρευόταν καριέρα στο τραγούδι, ήθελε σαν τρελός να γίνει διάσημος – Αίτηση συμμετοχής και στο Survivor

Tην αποκάλυψη για τον 30χρονο πατέρα από την Πάτρα έκανε ο παρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας

Μία αποκάλυψη για τον Μάνο Δασκαλάκη, τον πατέρα από την Πάτρα, που έχασε τις τρεις κόρες του σε διάστημα τριών χρόνων, έκανε σήμερα (Δευτέρα 11/4) ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό. Υπενθυμίζεται πως για τον χαμό της πρωτότοκης κόρης του,  Τζωρτζίνας κατηγορείται η σύζυγός του, Ρούλα Πισπιρίγκου.

Ο 30χρονος, ο οποίος εργάζεται ως μεταφορέας και ασχολείται με το τραγούδι, κυνηγούσε την τύχη του και προσπαθούσε να γίνει διάσημος μέσα από τη συμμετοχή του σε ριάλιτι. Του άρεσε η τηλεόραση και ήθελε να δείξει το μουσικό του ταλέντο, ονειρευόμενος να κάνει καριέρα.

Μετά το X-Factor και το House of Fame, στα οποία είχε δηλώσει συμμετοχή, ο Μάνος Δασκαλάκης είχε κάνει αίτηση συμμετοχής και στο περσινό The Voice με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό, αλλά δεν κατάφερε να περάσει καν στα bootcamp.

Δεύτερη είδηση – βόμβα! Ο Μάνος Δασκαλάκης δήλωσε φέτος συμμετοχή στο Survivor. Ούτε εκεί, βέβαια, τον έχουμε δει και κάτι τέτοιο φαίνεται απίθανο. Πέρσι, λοιπόν, ήθελε The Voice και φέτος ριάλιτι επιβίωσης και Καραϊβική.

«Ούτε ποινικά, ούτε ηθικά κολάσιμο είναι. Δεν τον κατηγορώ, δεν το επικρίνω. Έχει χάσει δύο παιδιά, τη Μαλένα και την Ίριδα. Είχε μείνει πίσω η Τζωρτζίνα, που μαχόταν με φυσικοθεραπευτές και εσύ θες να πας στον Άγιο Δομίνικο; Για να οικονομήσεις και να γίνεις διάσημος…» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του ANT1:

Παναγιώτα Βλαντή: Αποκάλυψε τον λόγο που αποφάσισε να παντρευτεί

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Δηλώνει υπέρ των αισθητικών επεμβάσεων – Σκέφτεται το ενδεχόμενο τρίτου γάμου;