Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Δηλώνει υπέρ των αισθητικών επεμβάσεων – Σκέφτεται το ενδεχόμενο τρίτου γάμου;

Τους τελευταίους μήνες, η αγαπημένη ηθοποιός διατηρεί δεσμό με τον επιχειρηματία Κυριάκο Σκούρα

Στην «κατηγορία» των πιο δημοφιλών και ταλαντούχων ηθοποιών της ελληνικής showbiz συγκαταλέγεται η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, η οποία τους τελευταίους μήνες ζει την απόλυτη ευτυχία, καθώς είναι ερωτευμένη με τον επιχειρηματία Κυριάκο Σκούρα, στο πρόσωπο του οποίου έχει βρει τον ιδανικό σύντροφο.

Aλεξάνδρα Παλαιολόγου Κυριάκος Σκούρας

Με αφορμή τη νέα κωμική παράσταση «Γείτονες από Πάνω», που συμπρωταγωνιστεί με τον Δημήτρη Σταρόβα ως «Άννα Μαρία», η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο TLIFE. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για την προσωπική της ζωή και τον σύντροφό της, Κυριάκο Σκούρα, καθώς και για την υπόθεση της Πάτρας, η οποία έχει σοκάρει το Πανελλήνιο.

Όσον αφορά τη σχέση της με τον Κυριάκο Σκούρα και το ενδεχόμενο ενός τρίτου γάμου, τόνισε: «Δεν είναι κάτι που έχω στο μυαλό μου. Για μένα είναι πιο σημαντική η συντροφικότητα. Από εκεί και πέρα, αν προκύψει, δεν είμαι και αρνητική. Δεν το σκέφτομαι καθόλου».

«Ο Κυριάκος είναι ένας άνθρωπος αυτοδημιούργητος, με πάρα πολύ χιούμορ, πάρα πολύ δοτικός και τρυφερός. Όχι μόνο σε μένα, αλλά και σε όλους μου τους φίλους. Όποιον θεωρώ εγώ οικογένειά μου, είναι και για εκείνον το ίδιο. Θαυμάζω σε εκείνον ότι παρά την εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία που την έκανε μόνος του, χωρίς δάνεια, τίποτα, μόνο με πολύ σκληρή εργασία, κάθε μέρα ξυπνάει στις 7 το πρωί και είναι μέσα στην ενέργεια και την τρελή χαρά να πάει στη δουλειά του. Έχει εφηβική ψυχή» είπε για τον νέο της σύντροφο και τι την κέρδισε σε αυτόν.

Ερωτηθείσα αν οι άνδρες την φλερτάρουν, απάντησε με ειλικρίνεια: «Πολύ λιγότερο απ’ ό,τι παλιά!».

«Δεν είμαι η γυναίκα που θα χαρώ κιόλας αν δω κάποια καινούργια ρυτίδα. Οι γυναίκες μας αρέσει να βλέπουμε τον εαυτό μας περιποιημένο. Φυσικά, θα υπάρξει η φθορά του χρόνου. Αν υπάρξει μια τέτοια φθορά που δεν μπορώ να την αντέξω, που δεν μου αρέσω καθόλου, όχι δεν είμαι κατά των επεμβάσεων. Αυτό που με φοβίζει είναι η παραμόρφωση.

Στο παρελθόν είχα πάει σε έναν πλαστικό για να φτιάξω μια σακουλίτσα κάτω από το μάτι και μου είπε “ναι, εννοείται θα το φτιάξουμε και το στήθος, θα κάνουμε και ένα ενδοσκοπικό να τραβήξουμε το μέτωπο μέσα στο τριχωτό της κεφαλής”. Έφυγα ρετάλι! Πάω σε άλλον γιατρό, πολύ τρυφερός και καλός και μου είπε ότι σε δέκα χρόνια θα εμφανιστεί ξανά το θέμα που είχα. Το έκανα και μετά από δέκα χρόνια πήγα ξανά. Έχω ακόμη τον ίδιο γιατρό, τον εμπιστεύομαι απόλυτα. Είναι πολύ σημαντικό το που θα απευθυνθείς τελικά» αποκάλυψε για τη σχέση της με τον χρόνο και τις αισθητικές επεμβάσεις.

Τέλος, για την υπόθεση – θρίλερ της Πάτρας, με τον θάνατο των τριών παιδιών και τη μητέρα τους, Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται πως σκότωσε την πρωτότοκη κόρη της, Τζωρτζίνα, η 54χρονη ηθοποιός σχολίασε: «Είμαστε όλοι παγωμένοι. Δεν μπορώ να το συλλάβω. Πάω να το σκεφτώ και δεν μπορώ, ανατριχιάζω. Μιλάμε για τέρας!».

Μάνος Δασκαλάκης: Ονειρευόταν καριέρα στο τραγούδι, ήθελε σαν τρελός να γίνει διάσημος – Αίτηση συμμετοχής και στο Survivor

Υπόθεση Πάτρας – Δήμητρα Πισπιρίγκου: «Η ανακρίτρια δεν έχει καλέσει ούτε εμένα ούτε την μητέρα μου»