Μαύρο ρόδο spoiler: Ο Βίκος χάνεται από την πιάτσα


Ο θάνατος της Αγγελικής ήταν καταστροφικό πλήγμα για τον Βίκο. Ήταν κυριευμένος από θλίψη και πάλευε να συμβιβαστεί με την απώλειά της. Στον απόηχο της τραγωδίας, ο Βίκος εξαφανίστηκε, όχι από φόβο για τα αντίποινα του Καστρίνου, αλλά επειδή ήθελε να βρει τον εαυτό του. Αναζητώντας παρηγοριά, ο Βίκος ταξίδεψε στη Γερακιανή και στο μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου. Παρά την έλλειψη πίστης του, ο Βίκος πήγε στην ηγουμένη, την οποία είχε γνωρίσει προηγουμένως και της οποίας τα λόγια και η συμπεριφορά του πρόσφεραν παρηγοριά και καθοδήγηση.

Η Βίκος αναζήτησε καταφύγιο στο μοναστήρι, αναζητώντας καθοδήγηση και κατανόηση από την ηγουμένη. Παρά τις αμφιβολίες του για τη θρησκεία, ένιωθε μια βαθιά σύνδεση με την ηγουμένη και ήθελε να μάθει περισσότερα για αυτήν και τις διδασκαλίες της. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή της ζωής του, ο Βίκος βρήκε παρηγοριά στο μοναστήρι.

Καθώς ο Βίκος παλεύει με τη θλίψη στον απόηχο του θανάτου της Αγγελικής, υπάρχει ένα μεγάλο μυστικό. Πώς θα αντιδράσει όταν μάθει την αλήθεια για το παρελθόν του και την πραγματική του ταυτότητα; Θα μπορούσε να συμβιβαστεί με αυτή την αποκάλυψη και να βρει τρόπο να προχωρήσει; Μόνο ο χρόνος θα έδειχνε, αλλά ένα πράγμα ήταν σίγουρο – το ταξίδι αυτο-ανακάλυψης του Βίκου θα ήταν μακρύ και δύσκολο, γεμάτο προκλήσεις και εμπόδια. Οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές στο επόμενα επεισόδια της σειράς….

Σασμός spoiler 2ος Κύκλος spoiler: Το μεγάλο κόλπο που στήνει η Αιμιλία

Η γή της ελιάς spoiler 2ος Κύκλος: Η Αρετή με τη πλάτη στον τοίχο!