Σασμός spoiler 2ος Κύκλος spoiler: Το μεγάλο κόλπο που στήνει η Αιμιλία

Η Αιμιλία έχει σχέδιο και όπως είναι φυσικό ο συμπαθέστατος ισοβίτης θα είναι αυτός που άθελά του θα την βοηθήσει! Πώς θα γίνει αυτό; Ο Τόλης, κρατώντας σαν άσο στο μανίκι το γράμμα του δολοφονημένου Κώστα, πείθει την ανύποπτη καπετάνισσα να τον φιλοξενήσει στο σπίτι της και περνά ζωή χαρισάμενη εκτός φυλακής, φιλοδοξώντας να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή του.

Ο συγκρατούμενος του Αστέρη και φύλακας-άγγελός του στη φυλακή, ο ισοβίτης Τόλης Χρηστάκης, αποφυλακίζεται προσωρινά λόγω καλής διαγωγής, με απόφαση της Αιμιλίας. Η σύλληψη του Κώστα γιατο φόνο του Άγγελου Βρουλάκη και η γνωριμία του με τον Τόλη απέφερε καρπούς για τον ισοβίτη.

Ο Κώστας, γνωρίζοντας ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να δολοφονηθεί μέσα στη φυλακή και εφόσον γνώριζε ποιος είναι ο φονιάς του Στεφανή, άφησε στον Τόλη ένα γράμμα στο οποίο αποκαλύπτει ό,τι γνώριζε. Του ζητά σε περίπτωση θανάτου του να το δώσει στο δικηγόρο του. Όταν ο Κώστας δολοφονείται, ο Τόλης διαβάζει το γράμμα και καταλαβαίνει ποιος είναι ο δολοφόνος του Στεφανή.

Η Αιμιλία, υποψιαζόμενη πως ο Τόλης μπορεί να κρύβει μυστικά σχετικά με τη δολοφονία του Κώστα, αποφασίζει να επισπεύσει την αποφυλάκισή του, προκειμένου να συνεργαστεί με την αστυνομία. Να βρίσκεται, δηλαδή, σε ουδέτερο περιβάλλον, καθώς στη φυλακή κινδύνευε από τους ανθρώπους του Ευθύμη Φαρμάκη.

Μάιλι Σάιρους: Το πρώην σεμνό κοριτσάκι τoυ τηλεοπτικού καναλιού Disney, μεγάλωσε ξαφνικά και… άλλαξε τελείως προφίλ! – φωτογραφία

Μαύρο ρόδο spoiler: Ο Βίκος χάνεται από την πιάτσα