Η γή της ελιάς spoiler 2ος Κύκλος: Η Αρετή με τη πλάτη στον τοίχο!

Η Αρετή έχει πολλούς εχθρούς. Κατάφερε να απομακρύνει από κοντά της ακόμη και την οικογένειά της και τις φίλες της. Ουσιαστικά έχει μείνει μόνη, ενώ όπως θα δούμε στην συνέχεια, θα προστεθούν ακόμη δύο στη λίστα των εχθρών της. Οι οποίοι μάλιστα μόνο εύκολοι αντίπαλοι δεν είναι και είναι αποφασισμένοι να καταστρέψουν την Αρετή.

Ο λόγος για τον Θανάση και τη Χρυσούλα, οι οποίοι ενώνουν τις δυνάμεις τους. Μισούν την Αρετή και είναι αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα για να την ξεμπροστιάσουν. Έτσι, καταστρώνουν ένα σχέδιο εναντίον της και είναι σίγουροι ότι θα την καταστρέψουν, μπροστά μάλιστα σε εκείνους που δεν γνωρίζουν το πραγματικό πρόσωπό της. Θα είναι ένα πολύ καλό μάθημα, αφού ο Θανάσης δεν ξεχνάει το χουνέρι που του έκανε η Αρετή, ενώ και η Χρυσούλα την απεχθάνεται και θέλει να την εκδικηθεί.

Ο Θανάσης και η Χρυσούλα θα συναντηθούν με την Αρετή στη δικαστική αίθουσα. Λόγω του πρόσφατου συμβάντος έχει κατατεθεί μήνυση και τα δικαστήρια καλούνται να βρουν τη λύση στη διαμάχη τους, αφού φυσικά δεν γίνεται καν λόγος για εξωδικαστικό συμβιβασμό, μια και υπάρχει πολύ μεγάλη ένταση ανάμεσά τους.

Στο δικαστήριο ο Θανάσης με σύμμαχο του τη Χρυσούλα θα καταγγείλουν την Αρετή για τις μηχανορραφίες. Και θα πετύχουν τον βασικό στόχο τους που δεν είναι άλλος από το να την κάνουν ρεζίλι στα μάτια των υπολοίπων. Πολλές από τις ραδιουργίες της Αρετής που παρέμεναν κρυφές για καιρό θα βγουν στην επιφάνεια. Η Αρετή θα τρέξει να κρυφτεί από ντροπή. Δεν έχει πει όμως την τελευταία της λέξη;

Μαύρο ρόδο spoiler: Ο Βίκος χάνεται από την πιάτσα

Έχετε δει σε τι σπίτι μένει ο Στέφανος Χίος; Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας! (ΦΩΤΟ)