Μαύρο ρόδο spoiler: Θα κάνει τα πάντα για να μπει ανάμεσά τους

Η Όλγα, η ετεροθαλής αδερφή της Ελισάβετ είναι ερωτευμένη με τον Πέτρο και δε μπορεί να διαχειριστή το «κόλλημά» του με αυτή. Στη συνέχεια της σειράς θα τη δούμε να κάνει τα πάντα προκειμένου να μπει ανάμεσά τους.

Αρχικά πλησιάζει την Ελισάβετ με τη δικαιολογία να της «εξομολογηθεί κάτι». Η Όλγα της εξομολογείται ότι είναι βαθιά ερωτευμένη με τον Πέτρο και πως πάντα ήταν. Η Ελισάβετ δείχνει αυτοσυγκράτηση και την ακούει προσεκτικά αν και η ίδια από μέσα της βράζει με τις ενοχές για όσα έγιναν με τον Πέτρο να την κατακλύζουν ξανά. Η Όλγα πιστεύει ότι με αυτή την κίνηση θα καταφέρει να τους χωρίσει όμως ο Πέτρος συνεχίζει να επιμένει και δε παρατάει τόσο εύκολα τα συναισθήματά του. Τότε η Όλγα αποφασίζει να παίξει το τελευταίο της χαρτί όσο και αν ξέρει πως αυτό θα πληγώσει βαθιά την Ελισάβετ!

Επισκέπτεται την Ελισάβετ στο μοναστήρι και της αποκαλύπτει προκλητικά ότι ήταν ένα στοίχημα για τον Πέτρο με τους φίλους του να την πλησιάσει. Της εξηγεί το σχέδιό του να τη ρίξει με την Ελισάβετ, που δε μπορεί να πιστέψει πως ξεγελάστηκε έτσι, να κλείνεται στον εαυτό της και να ξεσπάει σε λυγμούς.

Ναταλία Γερμανού για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Σκοτωθήκαμε το 2012 κι έφυγα από το κανάλι

Εξερράγη ο Γιάννης Κότσιρας: “Αφήστε με ήσυχο πια με τα μαλλιά μου”