«Καρφιά» από Δημήτρη Παπανώτα: Η σπόντα για Μουτσινά και Ηλιάκη – «Ας ρωτήσουμε τη…» (Video)

Latest

Τα δικά του «καρφιά πέταξε ο Δημήτρης Παπανώτας για τη Μαρία Ηλιάκη και τον Νίκο Μουτσινά μέσα από την εκπομπή «Happy Day».

Στο Happy Day σχολιάστηκαν όσα είπε η Μαρία Ηλιάκη για τον Νίκο Μουτσινά και τη μεταξύ τους σχέση, στη συνέντευξη που έδωσε στο Πρωινό. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Δημήτρης Παπανώτας είχαν συγκεκριμένες απόψεις για το θέμα…

Δείτε εδώ όσα είπε η Μαρία Ηλιάκη για τη σχέση της με τον Νίκο Μουτσινά

Αρχικά, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε: «Πάντως ο Νίκος Μουτσινάς, στο κομμάτι της δουλειάς, μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι δεν κρατάει κακίες και κρατούμενα. Εγώ έχει τύχει να πει κάτι και να του πω αυτό που είπες δεν είναι ωραίο… το προσπερνάμε, μετά θα μου στείλει ένα μήνυμα για καλημέρα. Δεν είναι ένας άνθρωπος που κρατάει κρατούμενα και κάνει λίστες είσαι εχθρός μου, είσαι φίλος μου».

Ήταν αυτό το σημείο που την διέκοψε ο Δημήτρης Παπανώτας και είπε: «Μισό λεπτό Σταματίνα μου, γιατί η πορεία μου στην τηλεόραση είναι τεράστια. Υπάρχουν άνθρωποι που μπορεί να κάνουν φόνο για να βγουν μπροστά, φόνο με τα ίδια τους τα χέρια, γυμνά χέρια κιόλας χωρίς γάντι και όταν βγουν μπροστά είναι μεγαλόψυχοι. Αλλά πρέπει να βγουν μπροστά πρώτα. Μέχρι να βγουν μπροστά, μη βρεθείς στον δρόμο τους.

Δεν το λέω για τον Νίκο, το λέω γενικά. Καταλαβαίνεις τι εννοώ. Επομένως, δεν μου λέει τίποτα ότι είναι μεγαλόψυχος τώρα. Μέχρι να βγει μπροστά ήτανε; Στις πρώτες συνεργασίες ήτανε»;

«Δεν το ξέρω», απάντησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Δημήτρης Παπανώτας συμπλήρωσε: «Ούτε κι εγώ. Ας ρωτήσουμε τη Μαρία».

Η Ταραμπάνκο μας δείχνει την πίσω όψη της

Ατζούν Ιλιτζαλί: Αυτή είναι η καλλονή σύντροφος του Mr Survivor (ΦΩΤΟ & VIDEO)