Η αιχμηρή απάντηση του Μουτσινά στον Κασσελάκη (video)

Latest

Ο Νίκος Μουτσινάς έκανε την πρώτη τηλεοπτική εμφάνισή του μετά από καιρό στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Κι επειδή το θέμα της ημέρας δεν ήταν άλλο από την νίκη του Στέφανου Κασσελάκη στο πρώτο γύρο των εκλογών για την ανάδειξη του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, οι δημοσιογράφοι ζήτησαν από τον Νίκο Μουτσινά να κάνει ένα σχόλιο. Παράλληλα, συγγενείς του Κασσελάκη, μακρινή γιαγιά, μίλησε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1 δίνοντας τις καλύτερές της ευχές στον Στέφανο.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να σχολιάσω κάποιον λόγω της προτίμησης του της σ@ξου@λ@κ@ς»

«Πάνω σε τί να πω γνώμη; Γιατί για τον κύριο Κασσελάκη κι όχι για την κυρία Αχτσιόγλου ή για τους άλλους που ήταν υποψήφιοι;» αναρωτήθηκε ενοχλημένος ο Νίκος Μουτσινάς.

Και πρόσθεσε: «Δεν έχω να σχολιάσω κάτι. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να σχολιάσω κάποιον λόγω της προτίμησης του της σεξουαλικής, γιατί γι’ αυτό γίνεται αυτή η κουβέντα, εκεί έχει γίνει το σποτ.

Δεν μπορώ να το καταλάβω. Με λυπεί πολύ. Θα μου πεις αυτό σε λυπεί ή που πνιγόμαστε; Έχετε δίκιο. Που πνιγόμαστε με λυπεί πολύ περισσότερο και δεν υπάρχει σωσίβιο από πουθενά. Μακάρι η προσωπικότητα να μπορεί να προσφέρει. Οποιουδήποτε».

Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση του Σπύρου Μαργαρίτη στην Τζένη Μελιτά

Maestro: Η ανάρτηση της Χαρούλας Αλεξίου από τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν