Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση του Σπύρου Μαργαρίτη στην Τζένη Μελιτά

Λίγες μόνο ημέρες έχουν περάσει από τότε που η Τζένη Μελιτά και ο Σπύρος Μαργαρίτης επισημοποίησαν τη σχέση τους, ανεβαίνοντας μετά από πολλά χρόνια σχέσης τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η παρουσιάστρια της ΕΡΤ Τζένη Μελιτά και ο δημοσιογράφος Σπύρος Μαργαρίτης αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης, παρουσία λίγων και εκλεκτών φίλων τους. Μετά τον γάμο τους ακολούθησε ένα ξέφρενο γαμήλιο πάρτι.

Ο Σπύρος Μαργαρίτης έκανε την πρώτη του ανάρτηση μετά τον γάμο του με την Τζένη Μελιτά, κάνοντας μια πολύ τρυφερή δημόσια ερωτική εξομολόγηση.

«Ποσό τυχερός; Να γνωρίσω αγάπη τόση, που να μπορέσω να αρχίσω να καταλαβαίνω τι είναι και να την βάλω λίγο σε λόγια.

Να μεγαλώνει, τόσο που να ακουμπήσει στην υπόλοιπη αγάπη στη ζωή μου και να μου δείξει ότι την έκρυβα μπροστά στα μάτια μου.

Ποσό τυχερός; Να γνωρίσω αγάπη τόση, που να μπορέσω να αρχίσω να καταλαβαίνω τι είναι και να την βάλω λίγο σε λόγια

Παραμύθι να προσπαθούσαν να το γράψουν, εμάς θα διάλεγα @melitajenny. Είμαι τόσο πολύ ευγνώμων σε όλους όσοι με βοηθήσατε να ζήσω όλα αυτά. Εύχομαι να νιώσει έτσι όλος ο κόσμος» έγραψε ο full in love Σπύρος Μαργαρίτης λίγες μόνο ημέρες μετά τον γάμο του με την Τζένη Μελιτά.

Ο Σπύρος Μαργαρίτης συνόδευσε τη δημόσια ερωτική εξομολόγηση προς τη γυναίκα της ζωής του με μια σειρά από γαμήλιες φωτογραφίες τους. Η τρυφερή του εξομολόγηση συνοδεύτηκε και από μια σειρά τρυφερών ενσταντανέ ανάμεσα στο νιόπαντρο ζευγάρι.

Ανεκδοτάρα: Ένας 60χρονος Πόντιος πάει στο γιατρό να κάνει εξέταση σπέρματoς

Latest

Η αιχμηρή απάντηση του Μουτσινά στον Κασσελάκη (video)