Ατζούν Ιλιτζαλί: Αυτή είναι η καλλονή σύντροφος του Mr Survivor (ΦΩΤΟ & VIDEO)

Λίγες ημέρες πριν τον τελικό του Survivor All Star, ο Ατζούν Ιλιτζαλί έκανε μια μίνι απόδραση στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Μύκονο μαζί με τη νέα του σύντροφό, Ayca Cagla Altunkaya.

Ο Τούρκος παραγωγός, σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις ταξίδεψε στην χώρα μας για να περάσει λίγες ημέρες χαλάρωσης με την αγαπημένη τους.

Ο ίδιος μάλιστα, δημοσίευσε και σχετικά stories στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντάς μας πώς πέρασε το Σαββατοκύριακο στο νησί των ανέμων.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Το βράδυ της Κυριακής 2/7 η σύντροφός του Ατζούν Ιλιτζαλί, Ayca Cagla Altunkaya. είχε τα γενέθλιά της και εκείνος είχε ετοιμάσει την πιο όμορφη έκπληξη για εκείνη.

Συγκεκριμένα ο γνωστός Τούρκος παραγωγός είχε ετοιμάσει μια άκρως εντυπωσιακή τούρτα για την εορτάζουσα και μαζί με φίλους και συνεργάτες τραγούδησαν στο πλευρό της, με την εντυπωσιακή καλλονή να σβήνει τα κεράκια της.

Να θυμίσουμε πως μέχρι στιγμής ο Ατζούν Ιλιτζάλι έχει πραγματοποιήσει τρεις γάμους, έχει πάρει τρία διαζύγια και έχει αποκτήσει και τέσσερις κόρες.

Latest

«Καρφιά» από Δημήτρη Παπανώτα: Η σπόντα για Μουτσινά και Ηλιάκη – «Ας ρωτήσουμε τη…» (Video)

Η απρόσεχτη δημόσια εμφάνιση της Μαρίας Καρλάκη που φανέρωσε το στήθος της μπροστά στο κοινό